Esrasena Merhabalar tecrübeli anne ve anne adaylarına danışmak istiyorum...38+5. Günümdeyim.Gece yatarken belime adet sancısı gibi sancı girdi,kalktm yürüdüm oturdum,nerdeyse 3 er dakika arayla girdi ve ben dayanamadm ağladım sıktm dişimi,gittikçe arttı ağrısı,45 dakika kdr uğraştım bu sancyla,oturunca daha çok hissettim.Şiddeti ne olmalı bilmediğim için biraz daha biraz daha dedim,45 dakika sonra hafif ve uzun aralklı geldi sonra kesildi.Gece 3 te yine hafif hissettim,yatarken.Şimdi saat 7 buçuk ara ara yine adetliymişim gbi ağrıyor,nişan su yok.Ne zaman gitmeliyim hastaneye,gerçek doğum sancısı nasıl olur bilgi vereblirmisinz çünkü napıcagımı acıkcası kestiremedim,geçince yalancı sancıdır dedim ama yalncı sancı 10 dk arayla gecen haftalarda girdi,bu daha sıktı ve ben kolay kolay ağlamam dayanamadım bu sefer... 🙄😓😓
Minikmucizem1 Esrasena benim de 6 gündür war adet sancısı gibi dün gece uyurken baya kötü oldu ağrı falan uykudan uyndm bel agirişi da fazlalasti suan bile hafif ağrı war kasiklarda doguracammi acaba :) 36+3 haftalgim
Kubra3458 Esrasena Yalancı sancı gibi değil dogum sancısı daha fena bir şey önce hafif geliyor sonra belli aralıklarla şiddeti artıyor.Şiddet arttıysa doktora gidin derim.Ben o sancıları sabaha kadar çektim ve hastaneye gittigimde 120deydi sancılarım hemen yatış vermişlerdi
Nuremo Esrasena 39+2 deyim artık bende sancıları hissedip normal dogum yapmak istiyoruö ☹️ Hamileligimden beri 1 kere bile yalancı sancı görmedim 🤷🏻♀️
Rabiapiskin Esrasena alah yardımcımız olsun korkuyorum anlamıcam diye adet ağrılarım benim çok ağır geçer normal de onun gibi ağrıyor
Esrasena Rabiapiskin Bende korkuyorum,uzun sürmesi böylemi oluyor acaba,az önce başka postta okudum 18 saat sürmüş,benm 7 saat o zaman,galiba yaklaşıyorlarr ,birbirimzden haberdar olalım :)
Merve026 Bende surda bekliyim bari belki bilen biri yazar gece nisanım geldi sancmm var ama çokda düzenli degl
Esrasena Merve026 benim gelen bişeyim yok ama ağrım var,dakika olarak girmiyo,sanki sıcak basmş hrryermi devamlı ağrı var sırtmda belimde 😔
Nisanurr Senin doğumun başlamış olabilir bence canım benim suyun nişanın falan yok ama bu sancı belki açılma sancısıdır bence doktora git sancı ihmal edilecek birşey değil bebek kendini içerde strese falan sokabilir bence doktora git muayene ol nst ne falan baksınlar
Esrasena Nisanurr öyle yapıyım bari,azaldı dşye gitmek istemiyorum ama kendimi tuhaf hissesiyorum yakın anlayabliyorum 😓
Esrasena Nisanurr Gittim doktor ev yakın diye eve gönderdi,5-6 saat daha çek sonra gel dedi.Akşam 8 de çağırdı ama ben birazdaha geç gidicem yürümemi söyledi
Esrasena Kubra3458 Akşama tekrar çağırdı doktor,evde çek gel burda yatsan moral bozuklugu olur dedi.Normal ağrı dayanabiliyorum buna da o doğum sancısının şiddeti daha ne kdr olmalı ki 😓
Kubra3458 Esrasena Ilık duşa girebilirsin bolbol canım ben evde sancı çekerken duşa kabinde suda oturmuştum biraz,hastanede de girmiştim gene sıcak duşa iyi geliyor.Gözünü korkutma canım ,evin içinde de sancı geldikçe yürü.