Zkczkc Kızlar elele madre Anne yanı olabilen park yatak mı daha kullanışlı olur ? Heyner anne yanı ahşap beşik mi? Siz ne aldınız? Ya da tecrübeli anneler neyden memnunsunuz
milla-s Zkczkc elele madre aldık biz, hatta stok gelsin diye bekliyordum 1 aydır. Dün geldi, açtık kurduk falan gayet güzelmiş. Toplanınca da ufacık oluveriyor. Sizin önceliğiniz ne ona karar verip öyle alın bence. Mesela biz sık seyahat ediyoruz, yanımızda taşırız dedik. Oda yapmadık henüz, nasıl olsa yaşına kadar yanımızda yatacak dedik sonra düzgün yataklı bir oda yaparız dedik vs vs gibi.
Deleted5544 Zkczkc heynerin görüntü olarak aynısı ama baby bee marka olanını almıstım 14 ay kullandım suan park yatağa geçtim. kesinlikle ahşap anne yanı ilk 1 yıl çok iyi 🥰
Ikranin_annesi00 Zkczkc kesinlikle ahşap besik hariç hepsi olabilir 🙈 1100 tl ye ahşap yani dolapli altı çekmeceli almistm kızım da şuan 2 yaşını geçti 8 10 kez anca yatmıştır sallanmasi ayrı dert çok ağır olduğu için bi de benm yatak odam küçük daha da daraldı simdi kendi odasına aldim yatağa çevirdik ama hiç kullanisli olmadi gene çok pişmanım 🙄
Minik_kalplim_ Ben ahşap aldım yan tarafı iniyor yani kullanmadım daha bilmiyorum ama bana çok kullanışlı geldi 🤷🏻♀️
Zkczkc Ozlem1122 kumaşı nasıl, sağlam görünüyor mu, çadır gibi kumaşı var yandan dikişler sökülür mü diye düşünmüyor değilim
Zkczkc milla-s aynen bende oda yapmadım, ama sık seyahat etmeyiz, sadece odadan odaya taşınması kolay olur mu, gün içinde salonda kullanır mıyım acaba diye park yataklar dikkatimi çekiyor, ahşabın şıklığına da gözüm kayıyor, ay çok karışık kafam,
Zkczkc Deleted5544 ben de ilk etapta anne yanı ahşap bir beşik daha kullanışlı olur diye düşündüm ama bebek büyüdükçe şişlerine kolu bacağı sıkışıyormuş, tekrar beşik almaktansa direkt park yatak mı alsak acaba diye düşünüyorum
YuvarlanamayanPandaa Zkczkc benımde öyle ama oğlumda park yatak 4 yaşına kdar kullandı çok memnundum aşırı rahattım gittiğim tatıllere şehirlere bile götürdüm yanımda o zaman ikinci el aldıgımız için iyice yıprandı yenisini aldım kızıma yoksa sıfır olsa bundada kullanırdım aşırı rahatlık
milla-s Zkczkc odadan odaya taşınmaz büyük ihtimalle. Kapılardan geçmiyor bizim evde, sizin kapılar ne kadar geniş bilmiyorum. Her defasında açıp kapatırım diyorsanız, açıp kapatmak çok kolay ama yatağı çıkar vs uğraştırır bence. Kapılardan geçsin derseniz joie kubbie var ama o da fiyat performans açısından madreye göre sınıfta kalır.
Deleted5544 Zkczkc yan korumalarıyla beraber geliyo zaten 14 ay boyunca hiçbir yeri sıkışmadı kızımın hemde aşırı deli yatmasına rağmen 😂
milla-s Zkczkc kendi sitesinden aldım ben çünkü yatak hediyesi de vardı. Muhtemelen daha iyi bir yatak da alırım ama bu da idare eder bir süre.
ysmccgn Ben heyner ahsap aldim. Genisligi boyu cok ideal. Tekerlekleri sayesinde portatif tasimak kolay oluyor. Park yatak cabuk dagilacak, buyudukce cocuk icinde rahat edemeyecek, hava almayacak, içinde yatmak cocuk icin bunaltıcı olacak diye düşünüyorum. Ahsap besik hem genişx hem ferah geliyor bana. Henuz cocugum dogmadi tabi. Ahsap tercih etmemdeki sebepler bunlardi kendimce
Samurtugba Zkczkc ilk kizima ahşap aldim 1 sene kullanabilmek sadece sallarken sallama yeri çabuk bozuluyo ve kucuk bebek bi süre sonra daraliyo şu an park beskk kullanıyoruz zaten alırken bizedemisdi satan 1 snee sonra gelirsin tekrar demedi deme diye o zaman yer sıkıntımız olduğu için biz mecburen aldik
Gkc123 Ayy dün akşam 1 saat bunu düşündüm karar vermek çok zordu 😂sonra eşim ahşap yatak hep odamızda kalır ama park beşiği oturma odasına da getirirsin hep yatak odasında durmaz bir de toplaması kolay deiynce elele Lucca sipariş ettik bakalım yatak hediyeli olandan inşallah beğeniriz gelince 😅dediğin gibi ahlar beşiğin görüntüsü var da artık büyünce güzle bir yatak alırız inşallah odasına 🙏🏻
Zkczkc Gkc123 lucca anne yanı olmuyor, yan tarafı inmiyor, ama sırf yan tarafı iniyor diye de 200-300 fazla verilir mi bilmiyorum, çünkü madre ile aynılar, tek fark bu. Bu arada teşekkür ederim fikir için, siz de güzel günlerde kullanın💞