Mrymknan07 balbocegimm benimde bez filan kaldı diğerleri hazır yikayp utuleyip hazirlyacam çantayı ona göre çantanın içine ne koymalıyız ne koydunuz
balbocegimm Mrymknan07 cnm ben 1 10lu hastane çıkışı 2 5 li yenidogsn takimi 5 ağız mendili islak mendil kullanmayı düşünmüyorum temixleme pamugu koydum 1 kalın 1ince battaniye 1 bebek icin 1 kendim icin havlu koydum sampuan koydum hastanede hemen bi dus alıp öyle üstümü giyinicem çünkü malum kan falan oluyor üstümüz kendime pijama takimi 2 atlet 2kilot ped corap göğüs pedi yelek cikarken giymek icin de eşofman takimi koydum
Ilkim_05 Mrymknan07 simdi baktım çok güzel sonki payladtigida hem uygunmusta benim.bebis erkek teyzesi cok tesekkur ederiz 🥰
Mrymknan07 Ilkim_05 https://www.hizliresim.com/8epcwjx ben bunalri sipariş verdim 3 tane ince bataniye 50 tl bı tane kalın bataniye 90 ve çok güzeler
esmerrmm Mrymknan07 33+3 olcaz insallah . Bugun bebisin kiyafetlerini ütüledim yarinda yorgan yastik kiliflarini utuliycem hemen yoruluyorum yarina kaldi 😅 ondan sonrada kismetse cantayi hazirliycam ondan sonra dip kose temizlik yapilicak annemlerle ve doğuma hazirimmm 😄😄
esmerrmm Mrymknan07 kiz daha bitmedi yeni basliyorum biterse hemen cok iyi hepimize allah kolaylik versin 😃
Merve-1109 2prens1prensesannesi7 birşey sorabilirmiyim benimde tahmini doğum tarihi 7 ekim ama ben 32+6 yım yarın 33 hafta olacağım o nasıl oluyor acaba sizin haftanız daha küçük
2prens1prensesannesi7 Merve-1109 ilk adet tarihime göre söylemişti daha da değişmedi ama geçen ay 15 gün daha önde gidiyor dedi bugün de kontrolüm vardı 33+4 dedi 😳😳😳😳😳 kafam karışık hazır bekliyoruz bizde
Aybuss Her şeyini yıkadım ütüledim 30 haftalık gebeyim ama dün ultrason da 31 haftalık olduğunu söyledi doktorum 🙄
Gamzeblt Mrymknan07 37 olduk kendi çantamda bi kaç peçete havlu gibi eksikler var koyarım koyarım diye bu haftalara attım onun dışında dolabımız beşiğimiz hazır ama ben doğurmaya hazır değilim
Bebekbebek1 Bizim de 9 Ekim ama hala hazır değil, 😅 kıyafetleri, küveti, tekstiler tamam. Şimdi bakım ürünleri bez vs alınacak, daha kendi eksiğimiz alacağım.. liste uzun 😄😄
Gzmm14 Mrymknan07 30+2 deyim bende. Çok şükür dün odası geldi bu hafta temizleyip yerleştireceğim. ☺️ hafif bir heyecan basıyor yavaştan ama eksiklikler hiç bitmiyor sanırım 🤔☺️
MercimekveAnnesi16 Mrymknan07 kendi eksiklerim var alınacak değil de hazırlanacak ama benim keyfim yok hiç kızçemin herşeyi hazır çok şükür onlar bitti 😅😍