Derink Kızlar hangi kadın doğum doktorundan memnunsunuz hastane ismi doktor ismi yazabilir misiniz, yardımlaşalım🙏🏼🌸🐥
Selin12- Derink hangi kıta acaba ben Avrupa yakasında bakırköy ozel çamlık hastanesi belma hanımı tavsiye ederim
Busrabaksii Derink 500 evler şafak hastanesi hanım ve Albert bey. İkisinden de memnunum. Doğum fiyatları 2.800-4 Bin aralığında değişiyor. Muayene ücretleri defne hanım 250. Albert bey 175. Sağlıklı doğumlar, sevgiler ❤️
Derink Yalcnnaysgll avrupa yakasında her yer olur 😂 anadolu yakasında kocaeliye yakın yerler dışındakilerde olabilir 😅
Foodengineer Selin12- merhaba canım nasıl ilgili bir doktor mu ve doğum için görüştün mü fiyatlar ne durumda
Derink Selin12- hastane nasıl sigortalılara muayene ne kadar biliyo musunuz, teşekkürler tavsiyeniz için 🌸
Selin12- Foodengineer evet gayet ilgili bir doktor ve her soruyu sorabiliyorsunuz ve her zaman arayabiliyorsunuz
Selin12- Derink hastane gayet temiz bende sigortalının diğer yerlere göre uygun 100 lira 120 lira arasındaydi ben riski hamile olduğumu için capaya gitmeye basladim
Selin12- Ben 4000 tl sezeryan diye duymuştum normal doğum 3500 tl ydi şuan capaya gidiyorum kendim rahatsız olduğum için oyuzden zam geldini bilmiyorum