Merve026 Azonce lavaboya girdim ve çok afedersiniz sümüksü çok açık kahverengi bişey geldi.. acaba nişan mıdır.? Eğer öyleyse nişan dan ne kadar zmaan sonra doğum oluyor ki 🙈
Oglununannesi Merve026 bugün de olabilir bi hafta sonrada değişiyor diye biliyorm hakkında hayırlısı olsun doğum vaktinse hemen sıcak dış çömelme hareketi ve ada çayı hurma falan denemeye başla🙂🙂
Pasaannesi Merve026 bende de bugün geldi acile geldim 2 cm açıklığım var doğum başlamış dendi yatışım yapıldı şimdi hastanedeyim doğumu bekliyorum
Liladrian Merve026 Zamanı belli olmuyor maalesef annelerin dediklerine göre, inşallah sancınız başlar da kolay doğumlarınız olur 🖤
Mucizemmmmm Pasaannesi bende cumartesi geldicumada çatı muayinesi olmuştum benimde 2cm açılmam vardı ama doktor eve yolladı hala doğurmadım yarın yine muayine olucam sadece bugun ağrılarım biraz çoğaldı. Sizinde afedersiniz içerde yara varmış gibi hissi oluyor mu? 😐😕
Oglununannesi Merve026 öylemi olsun belli olmaz bekleyedebilir bende ilk bebişi 36+2 de doğurdum sıkıntı olmadı inşaallah sizdede olmaz olduda doğarsa🙂
Liladrian Merve026 Haftanızı yeni gördüm evet biraz erkenmiş ama burda bu haftalarda gayet sağlıklı doğum yapan anneler var. Onların hikayelerini okuyun. İçinizi ferah tutun, zamanında gelsin inşallah 🖤
Merve026 esoeso ay ne güzelmiş :) benim daha pek bişey yok gibi ama 20 dakika bi sancı hoplatip geri kesiliyor uyuyamadım.
Rabiapiskin Merve026 hadi hakkında hayırlısı ben 39+5 teyim ne nişan ne su var bugün adet sancısı gibi girdi gecmiyorda bizim krizin gelmeye niyeti yok 😔
Merve026 Rabiapiskin bi gitseydin cnm hastaneye sancm kesilmiyorsa. Sağlıkla gelsin de geç gelsin napalim artık. Senin erkek mi ?
Derinimm Merve026 daha 2 haftam oldugu icin doktor yatis yapmayalm istersen git eve sancilarn artnca gel dedi artmiyor