izmirlitazeanne Damla2424 inşallah gönlünüzü çoook ferah tutun duyacaksınız Allah’ın izniyle haber verin bana da 🥰
Damla2424 izmirlitazeanne mutlaka yazicam yeterki duyayım çünkü çoğu doktor kürtaj deyince üzülüyoruz
muzicemsu marbling10 belki şimdi görünmüyor dur geç döllenme yolk kesesi oluşmuştur ,ben inanıyorum duyacak
Damla2424 marbling10 Aymilanin_kardesi ultrasonda bebek 9 haftanın içinde görünüyor ama benimki tedaviyle olduğu için temmuz un 10 undan hesaplıyorum belkide geç tutunmuştur tabiki o ayrı bu şekilde hesaplarsak 7. Haftaya girick
marbling10 muzicemsu yok zaten baya zaman geçmiş duymuştur inşallah da demek istediğim genel bir şeydi, bebek yoksa kalp atışı duyulmaz, önce bebek oluşur sonra kalp atışı oluşur
Aymilanin_kardesi Damla2424 Ultrason kagidinda kaç haftalık yazıyor adetine göre alma haftasini ultrason da çıkmıştır kaç haftalık olduğu mesela normalde adete göre 6 haftaliguz ama geçen hafta gittim ultrason da 2+3 çıktı. 😊 Endiselenme yani
marbling10 Damla2424 Damla2424 olsun canım biz de 8. Haftada duyduk belli olmaz geç döllenme olabilir dediğin gibi
Balca Damla2424 ben de çok erken gitmiştim kese var ama bebek göremiyorum dedi. Testte çizgi silik çıkar çıkmaz gitmiştim ☺️ Bir hafta sonra tekrar gittim hayırlı olsun dedi
Adana01gg Damla2424 ben canım 6 haftalıktı görmedim belki son adet gününü yanlış hatırlıyor olabilirsin diğer haftangittiğinde de görmezsen eğer başka doktora da git mutlaka