Damla2424 sibelg inşallah dediginiz gibi olur benim kanamamda yok suan da inşallah görünür ister istemez bi tedirginlik oturuyor insanin içine
Damla2424 izmirlitazeanne inşallah sizin gibi olur içimi biraz olsun ferahlattınız teşekkür ederim peki 8. Haftadami bakıldı vajinadan
Aysudasaykin Damla2424 alttan muane olun bir hafta geçmez size alttan daha garanti oluyo bence içiniz rahatlar inşallah hayirlisiyla duyarsınız
izmirlitazeanne Damla2424 evet 8+4 te bakıldı🥰 gönlünüzü ferah tutun dua edin bol bol. Benimde dualarım sizinle 🥰💐
wills Damla2424 canim ultrason görüntüsü verdiler mi ? Verdilerse yükle istersen buraya çünkü bebek yoksa bile yolk sac cok önemli bakalim ultrason görüntusunde o varsa bebek de geç döllenmeden dolayı sonra görünecektir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Pembepanterr Damla2424 Geç döllenme vs olabilir hemen ümitsizliğe kapılmayın hayırlı haberler alın inşaAllah 😊🌸
Damla2424 izmirlitazeanne merhabalr sizin yorumunuz içimi.bi nebze olsun ferahlamıştı Bebeğimi.8+4 gördük alttan demiştiniz ya kalp atışını peki ne kadr süre sonra duydunuz Benimde bebeğim alttan görüldü ama kalp atışı daha yok
Seross10 Damla2424 dediğim gibi ilk karından baktı kese oluşmuş dedi istersen alttan bakalım net görelim dedi baktı bu seferde bak minnoşunda burada dedi bebeği de öyle gördü
Aytflz Damla2424 inşallah sizde görünür bende görünmedi kürtaj olmuştum maalesef 🥲 ama şuan 9 haftalık hamileyim inşallah siz görürsünüz
izmirlitazeanne Damla2424 inşallah gönlünüzü çoook ferah tutun duyacaksınız Allah’ın izniyle haber verin bana da 🥰