Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa İnşallah öyle olur doğumdan sonrasini merak ediyorum bende Allah eşinizi başınızdan eksik etmesin ❤️
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Yav deyzesiii ona kurban olsun ne patatesi kız onun yanaklarını yiyiiim been Anammm😍😍
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 tamam tamam anladık biz yürü kızım gidyoruz pardon ben ikimiz yerine yürürüm 😂😂😂🤰🏼🚶🏼♀️
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Hahaha Allah razı olsun 😁😁😁 1 haftaya kadar doğucak sana şeklini şemalini atarım ama güzel bişey çıkıcak diye düşünüyorum sjsjs
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Ahahaha ben ona o gözle bakamam aşko😁 ben onun deyzesiyim ulmaz ayıp sjsjs
Akrepbebek Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Esra Erol’u geçtiniz 😂😂😂
Azizinannesi2 Akrepbebek Kızıma oğlan buldum oğlana da kız buldum daha ne isterim kendileri bulana kadar ben buldum işte 😂😂
Akrepbebek Azizinannesi2 😂😂😂 ne kadar koca yürekli anaları var 😂😂 çocuklarını hiç o zahmete bile sokmadılar 😂
Azizinannesi2 Akrepbebek Tabi canım düğüne kadar evleride alırız esyayida kendileri zevklerine göre alırlar sonra bura post açarlar kaynanam daha evlilik yokken eşya almış ben bu eşyaları beğenmedim beğenmediğini kaynanama nasıl söylerim diye açarlar 😂😂
Akrepbebek Azizinannesi2 hahahahaha😂😂 bu kaynanamla baş edemiyorum yardımm edin der her sey onun dediği gibi olacakmış 😂😂
Azizinannesi2 Deletedmom23234 Elli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum canım ben 😍😂😂