YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi ooo kesimi kestik accık ay olarak büyüyüz ama neyse çokta şey yapmıyorum sksnsn😂😂❤️
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 ayy şanşa bakkk benım oğlanla senin kızın arasındada 4.5 yaş olavak 😂😂😂
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Tamam biz onu 32 yapalım aramızda 5 hafta var olur bu iş anlasma hazırlamamız gerek 😁😁😁😁😁
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Evet olur dimi bak 5 haftacik var aramızda bence ulabilir yani skksjsjs
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Yav aşko bir duraarrr misin 😁 benim oğlumun acil bir şekilde kertmesi gereken konular var 😁😁😁💃🏻
YuvarlanamayanPandaa Azizinannesi2 öyle oldu gibi gibi babamız asker yılda 2-3 kez zor geldiği için bu zamana denk geldi ama çok rahat olacak sanırım ❤️
Azizinannesi2 YuvarlanamayanPandaa İnşallah öyle olur doğumdan sonrasini merak ediyorum bende Allah eşinizi başınızdan eksik etmesin ❤️
Akrepbebek Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Esra Erol’u geçtiniz 😂😂😂
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Yav deyzesiii ona kurban olsun ne patatesi kız onun yanaklarını yiyiiim been Anammm😍😍