Morvy hepoyleolurzaten geceleri 6 kere tuvalete çıkıyorum onun dışında tık yok 38 haftalığız hiçmi belirti olmaz😭
hepoyleolurzaten Morvy ya benimde gece tuvalete kalkmalarım çoğaldı sadece onun dışında bugğn bi kaç kere çok hafif ağrım oldu gecti 🤦🏻♀️ benimde neredeyse hiçbir belirtim yok 🥲
hepoyleolurzaten Zemheriiiiiiii Ayy 😍 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻🥰🧿 Çok heyecanlı 🤭
Zemheriiiiiiii hepoyleolurzaten amiiin heycandan ölüyorum 14 gün geçmez artık😂inşallah hepimiz sağlıklı şekilde geçiririz sürecimizi🌝💙
hepoyleolurzaten Arenn Oy Maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kavuştursun İnşallah 🤲🏻🥰 Eminim çok güzel geçecektir 😍
hepoyleolurzaten Zemheriiiiiiii İnşallah 🤲🏻🥰 Bizimde uygulamaya göre 11 günümüz kaldı, nasıl olacak bilmiyorum 🥲
oznuryakup44 hepoyleolurzaten bende tam 39 alta bakı çok var iki gündür bide bel ağrısı sancıdan eser yok maalesef
hepoyleolurzaten oznuryakup44 yalancı sancı bile olmuyor değil mi 😶 benimde bi sancım oluyor gibi ama çok hafif sonra kayboluyor 🤦🏻♀️
oznuryakup44 hepoyleolurzaten karnım taş gibi oluyor bazen o biraz ağrı yapıyor başka hiçbirşey yok eskiden adet sancısından nefret ederdim şimdi burnumda tütüyor😂
hepoyleolurzaten oznuryakup44 ahahahah ay sormayın valla ben çok çekerdim adet ağrısından, şimdi olsa diye bekliyorum hiç aklıma gelmezdi 🤭😅
oznuryakup44 hepoyleolurzaten kesin sen benden erken doğurursun kimle konuştuysam o doğurdu ben yerimde duruyorum
Girayseda hepoyleolurzaten Çok 😍Hergün bekliyorum bugün gelir mi diye☺️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallh 🤲🏻
hepoyleolurzaten Girayseda Bende öyleyim her gün heyecanla uyanıp bekliyorum 🤭 Amin, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻☺🥰