hepoyleolurzaten 38-39 haftalık olan hamiş annelerim, nasılsınız, durumlar ne 🤭 Geliyor mu bebisler belirtiler var mı, yoksa beklemeye devam mı? 😌 Biz bugün 38+2 olduk, henüz bi belirtimiz yok arada bir kasılmaların olması ve sık tuvalete gitmek dışında 😅
Berfin3 hepoyleolurzaten 38 olduk bizde bugün kasıklarda baskı var vbide galiba nişanım geliyor ama çok anlamadım nokta kadar pembe kırmızı arası bişey peçeteye geliyor 2dir varla yok gibi görünmüyor nerdeyse takip ediyorum bakalım daha gelecek mi diye 🥲 yada artık gelsin diye beklemekten halüsinasyon görüyorum 😂
zynep24 hepoyleolurzaten bende 38+1 im sadece vajina bölgesinde ağrı var dönerken kalkarken çok ağrım oluyor her gün yatmadan 20 şer tane 4 ayrı pilates topunda hareket yapıyorum hiçbir belirti yok inşallah hepimize rabbim rahat sağlıklı doğumlar nasip eder 🙏🏻 Perine masajı yapmaya çalışıyorum ama imkanı yok yapamadım daha çok zor
Beely hepoyleolurzaten Bacım tam 39 olduk bizde nişanım geleli neredeyse 2 hafta olacak 36 dan beri başaşağı yürütmeyen batmalar oluyor baskısından kanala da iyice inmiş 2 cm açıklığım var AMA BEBİS HALA YOK😂😂 sancılar hep yalancı oluyor kasılma denen şey de oluyor hep ama süresiz yani düzeni yok
juniorUras hepoyleolurzaten 39+4 asla bir belirti yok, egzersiz yapıyorum vs vs. Hala herşey normal düzeninde 🤦🏼♀️
hepoyleolurzaten Sedayelr1 ya benim 36+larda yalancı sancılarım oluyordu, 37den sonra kesildi 🤦🏻♀️ diyorum ‘ağam bizle eğleniiiyi’ diye 😅 ne zaman gelecek bu bebisler zaman yaklaştıkça da insan sabırsızlanıyor 🥲
hepoyleolurzaten Berfin3 ahahhaha ya bende bazen ağrım olunca seviniyorum yalancı sancı diye sonra kendimi dinlemeye başlıyorum acaba doğru mu hissettim gerçekten ağrı mıydı bana mı öyle geldi diye 🤭 Sanırım dediğiniz gibi beklemekten en ufak şeyde şu durumdayız;
hepoyleolurzaten Selma_aygun banada doktorum 38′den sonra bekleyebiliriz demişti, son kontrolümüz tam 38+0 daydı ultrason sonrası bu haftada beklemiyorum dedi 🤷🏻♀️ bu sene ki bebisler yerlerini pek sevdiler bence
hepoyleolurzaten zynep24 Amin, Rabbim hepimize rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin İnşallah 🤲🏻🥰 Perine masajı benide zorluyor 🤷🏻♀️
Hilkatkaradagli hepoyleolurzaten Sizin belirti yoksa benim hiç yok 🙂😂Arada bacağım uyuşuyor ,baskı oluyo aşağı doğru başka da bişey yok 🙂Bence de 38 olcak çünkü Son 18 ✨
Beely hepoyleolurzaten Şaka bir yana onlar sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar da vakitlerini bilirler zaten İnşallah senin de çok güzel bir doğumun olur.Hayırlı,sağlıklı,kolay güzel bir doğum.💟
hepoyleolurzaten Hilkatkaradagli Sağşıkla gelsin bebisler 🤲🏻🥰 dün bi ağrım olmuştu 2-3 kere adet sancısı gibi ama o da geçti, doğum koçumuz sürekli konuşun hazır olduğunuzu söyleyin, beklediğinizi anlatın demişti sizde deneyin 🤭
Hilkatkaradagli hepoyleolurzaten Bebek küçük olduğu için ne kadar kalsa o kadar iyi gözüyle bakıyorum cnm bugün gittim 2250 Gr o sebeple beklerim ben 🙂
M_Lyl_33 39+3 nst sancı var ama bende tık yok. 1 cm açıklık var. Yatış dediler bende istemedim. Ne yapacağımı bilmiyorum