Kbrsoy Pelinzade Benim kızım da sürekli hareket halinde elimi koyunca duruyor ya da eşime hissettirmeye çalışınca bi türlü hareket etmiyor resmen oyun oynuyorlar bizimle 😅
Pelinzade Kbrsoy aynen tam oynuyor eşime sesleniyorum elini koyuyor diyo nerde hani diyorum şimdi oynuyordu eşim de diyo babasını sevmiyor galiba
YaSeEeeee Minikmucizem1 yaaaa ne güzel işte aynı benim oğlum da öyle tetikte bekliyorum uyutmuyor sabah cimcikliyor içimi uyandırıyor, vajinama baskı yapıyor belimi ağrıtıyor inşallah erken doğmaz 😍
BuFi2012 Minikmucizem1 sancıda oluyo ara ara. Sertleşme oluyo tek bi bölgede toplanıyo falan. Sona yaklaşıyoruz ya ondan olsa gerek
Sema166 Minikmucizem1 Ben 32 yim ayağı kavurgamda çok batıyo uyuyamıyorum tekmeliyo özellikle geceleri bazen sakinleşsin diye okşuyorum yok o ayak orda çekmiyo 😂
Sema166 Minikmucizem1 Aynısını yaşıyorum yaa yazınca baktımd aynısı 32 haftadayız bizde bu oğlan biye böyle korkutmuyı değil yani kasılmaları falan dr bişey dedi mi bizim kontrolümüz salı günü
Alyamelekeren Minikmucizem1 benim nerdeyse 39 hafta olacak hiç durmak yok dışarda n bile insanlar farkediyo karnım sürekli flemenko bı doğsun beni tekmeleyen o ayaklarını nasıl isircam ben 🤣
Duygue Minikmucizem1 maşallah de en cok annenin nazarı değermiş bebeğe sağlıklı olsunda güzel güzel oynasın ☺️