Asena17 Berraeva korse degilde carsaf sarabilirsin o daha rahat eder seni cok sıkmaz bence annem de oyle yapmisti
Sumc Berraeva doktorum hastaneden çıktığım gibi takmamı söyledi tabi taktım mı 😅 çok sıcak olduğundan ara ara takıyorum
Esmer_ Berraeva benim 15gün oldu ben takıyorum korse ama doktoruma sordum takabilirsin dedi estetik dikiş benimkisi
Berraeva Esmer_ Ben kovidden yatarken devlet hastanesinde zorunlu sezeryan oldum kendi hastanemde doğum yapamadığım için estetik dikiş yapmamışlar haliyle o yüzden korktum korse konusunda dikişlerim zarar görür mü diye
Asena17 Berraeva 3-4 gun sonrs takmisti hatirladigim kadariyla dikisler iyilesene kadar gun gectikce daraltmaya basladi ilk once hafif sıkti ama sen yine de doktoruna sor bence
teachervera Berraeva Ben 1 gün giyeyim dedim dikişlerm ağrıdı o yüzden giymedim doktormda öyle deyince mantıklı geldi
Baharinci Berraeva ben her iki doğumumda da eve gelir gelmez bir tülbentle bağladım karnımı ve göbek kalmadı bunda da öyle yapacağım
Saripapatyam1 Berraeva ben çok sıkmayan korse giymistim 1 hafta sonraydı ama benimki estetikti normal dikişte nasıl olur bilmiyorum