Berraeva Kızlar doğum yapalı 9 gün oldu. Sezeryan dikişlerim hala agriyo ve estetik dikiş yapmamışlar bu yüzden korse takmaya korkuyorum bi şey olur diye. Geç mi kaldım takmak için dikislerin düşmesini mi beklemeliyim ?
Neslihanbew Berraeva bende 13 gün oldu doktorum en azından 1 ay geçmesini öneriyor ama sıkı iç çamaşırı toplayıcı taytlar vs giyebilirsiniz
Berraeva Seda_nrr Annemin evine farklı bi şehire geldim kontrol için de 2 gün sonra doktora gidicem burdan bi danışmak istedim doktora gitmeden
Selin12- Berraeva ben iki kere doğum yaptım ikisinde de kullanmadım onun yerine sıkı yumuşak tülbent saridim ise yararo
Berraeva Selin12- Sanki korse kullanmasam o göbek kalıcak gibi bi psikolojiye girdim. Ne zaman sarmaya başladınız peki tülbenti dikişler iyileştikten sonra mı
Kuzucccum Berraeva bilgim yok ama ınsatgramdan bı anne 15 gün sonra kullandım demıstı etkısıni görmüştü veya doktorunuza danışın ☺️
teachervera Berraeva Bende doğumdan 1 hafta sonra doktoruma gidince sordum korse giyme yüksek bel külot giy dedi
teachervera Berraeva Ben 1 gün giyeyim dedim dikişlerm ağrıdı o yüzden giymedim doktormda öyle deyince mantıklı geldi
Ozlem23 Berraeva bana doktor eve gigince tak ama sadece ilk ay tak yoksa kaslarında tembellesme olur dedi yada başka birseyimde olur demişti sadece tembellesmeyi hatırlıyorum 😄😄