Azrasare Kızım çok sağlıklı ve yaşıtlarından daha ileride şuan da bin şükür Allah’ıma .. dua etmeyi hiç eksik etme çok zor bi hamilelik geçirdim ben seni çok iyi anlıyorum hep korku şle yaşadım ve internette başka bi yerde bilgi de edinemedim hasta olan kimseye de soramadım ... içi ferah tut herşey allahtan bak benim kızım çok iyi :) çok titriyorum şuan üstüne ama hamilelikte sıkıntı geçirdiğim için .. Benim ilk üç ayda Bulaştığı için çok tehlikeli olanmış ama çok şükür 🤲🏼
Azrasare Ben kedi köpek huylanırım. Dokunamam ama sanırım dışarıda yediigm sebzelerden ki çiğ köfte çok yemiştim o dönem yıkamadan koyulduğu için sanırım öyle bulaştı ..
Azrasare [bilinmeyen] amin amin allah razı olsun şimdi tekrar hamşleyşm kızım iki yaşında sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorum hergün ağlamadan
Deletedmom65 [bilinmeyen] çok geçmiş olsun canım inşallah ikinize de bişey olmaz bende mal gibi gördüğüm her kedinin üstüne atlıyorum ya
Duruduru2021 Azrasare merhaba şuan herhangi bir sorun yaşıyor musunuz peki üstündne 2 yıl geçmiş ama aynı durumdayım nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorjm