BetlTekdemirGm
Yeni duydum oda neymiş😱 Rabbim şifa versin inşallah sizede bebişe de hiçbişi olmaz♥️
Miraberke
Rabbim korusun bebeğini meleğini inşallah ona bişey olmasın 😞
Kelebek29
[bilinmeyen] testi nerde yaptırdın.??
Bebegimibeklerken__
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz Allah yardımcınız olsun 😔🙏🏻
Denis19
[bilinmeyen] canım o testi sen mi istedin yoksa rutin kan testinde mi cıktı nasıl oldu
Kenanizm18
Sadexe kedi köpek pisliginden degil yenen ciğ gıdalardan da gecme oranı yüksek yi yıkamak gerekiyor. Gecmiş olsun uöarım iyi bi sonuc alırsınız
Hcrksk
Rutin gebelik testlerinde toxo ya ve rubellaya özellikle bakılıyor.inşallah hamilelikten önce kapmışsınızdır.hamileyken kaparsanız tehlikeli.benim de toxoya bağışıklığım yokmuş çok şaşırdım.çünkü yaklaşık 10 tane kedim ve köpeğim var kesin geçirmişimdir diye düşündüm ama yok.size de şifa dilerim
bynduru
bende yapturdim canim toxoplazma cig et ve iyi yikanmamis sebzeden daha cok bulasiyor.gebelikten en az 4 ay once gecirmisim doktorum oyle soyledi 36 haftalik olduk bile😉insallah seninde oyledir.icini ferah tut
Hatunnn
[bilinmeyen] aslinda hamileligin ilk zamanlari degil son aylarinda olmasi daha yuksek risk barindiriyor sizde cikti diye illa kotu bse olcagini gostermiyor icinizi ferah tutunn
bynduru
[bilinmeyen] bende cok korkmustum aglamistim avidite test sonucu gelene kadar.sonra nasil mutlu oldum.Allah senide sevindirsin cnm
TugcEsila
[bilinmeyen] kan testlerinde buna alerji durumu olup olmadigida cikiyor galiba banada basta verdigim kan testinde kedi varmı evde besliyomusn fln demisti dktor hayir demistim kopegim var doktorda kediden uzak dur degerin yuksek ckmis fln demisti kopek sorun yaratmaz demisti iyiyz cok sukur sizde iyi olursunz insallah canim bebisle.
Enesefe
Evet canım bizim bir tanıdık da kedi sen gelen bir parazit çıkmıştı sonra hep gözetim altında bulundu ilaç falan kullandı çok şükür herşey iyi geçti şimdi kızı 6 yaşında sen sadece sakin ol ve kendini uzme stres sıkıntıda n uzak dur
Gzdee
[bilinmeyen] öncelikle Allah yardımcınız olsun bi arkadaşımın başına geldi fare hastalığı diye bi hastalık demişlerdi o da hamileydi bi süre hastanede kaldı sonra toparlandı ve bebeği sağlıklı bi şekilde doğdu inş sizinde öyle olur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Azrasare
[bilinmeyen] evet canım ben geçirdim ve Doğum yaptım aklına gelene herşeyi sorabilirsin
Azrasare
[bilinmeyen] İstanbul çapa da tedavi gördüm , kızımda orda kontrol ediliyor ama çok şükür şuan için birşeyi Yok
TugcEsila
[bilinmeyen] benimde hic alakam olmamistr kediyle fln sevmemde kedi. Isi ironi dedign ne canim diger yollarla nasil bulasirmis?
Tugba33
[bilinmeyen] canım insallah once gecirmissindir korkma kalbini ferah tut dualrim seninle🙏
Zeynocemre
Allah bebegini bagıslasın sana insaAllah ..benim doktorumda buna benzer seyler sölemisti ciğ olan herseyden uzak dur dedi mesela cip köfte güzel yıkanmamıs sebzeler vs vs korkma canım benim insaAllah canını sıkan bisey olmaz Rabbim rahatlatsın snei
Azrasare
[bilinmeyen] Öncelikle doktor test yaptı ilk gittiğimde beş hastalıkken toxo çıktı daha sonra enfeksiyon bölümüne gönderdi başka bi araştırılma hastanesine ora da da ne zaman bulaştığına dair Testi yaptılar tabi bu testleri yaptırana kadar 11 haftalık felan oldum ve test sonucu kötü çıktı yeni hamileyken bulaşmış çıktı , çapaya gönderdiler riskli gebelik diye bir kaç doktor engelli olacağını aldırmam gerektiğini söylediler , hiç öyle birşey aklımızdan bile geçmedi .. doktorlar zaten yüzde doksan ya düşer ya da karnımda ölebileceğini söylediler çok şükür o da olmadı ... Benin avantajım erken farkedilip tedavi edilmem di 12 . Haftamda rovamycine diye bir antibiotik başladılar günde üç defa Doğum yapana kadar içtim . Bu arada kontrollerde dieer gebelerden daha sık gittim üç haftada iki haftada bir son zamanlarda hergün gittim . Hamilelik dönemince 7 defa felan detaylı ultasyone girdim herşeyine bakıyorlar bi aksaklık var mı diye .. sanırım 18 haftada amniyosentez yaptırdım . Eğer bebeğe bulaşmış olsaydı orda oraya çıkacaktı ve farklı ilaçlar vereceklerdi. Bebeğe bulaşmamış olarak çıktı fakat yine de olabilir dediler . Doğum yaptım kızımın kanında da çıktı toxo ama annemin kanı geçtiği için olabiliyormuş zamanla düştü ve sıfırlandı .. ilk Doğduğu gümden beri çapaya gidiyoruz bellirli aralıklarla beyin filmleri ultsaryonlar zeka testleri felan yaptılar , her gittiğimizde farklı birşey istediler ama hiçbirinde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ... aklıma gelen bunlar varsa sormak istediğin detay memnuniyetle cevaplarım her zaman
Duruduru2021
Azrasare merhaba şuan herhangi bir sorun yaşıyor musunuz peki üstündne 2 yıl geçmiş ama aynı durumdayım nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorjm
TugcEsila
[bilinmeyen] anladim canim bilmiyordum bu kadar detayli aydinlattigin icin tesekkur ederim 👍 insallah iyi sonuclarla karsılasrsın🙇🏻♀️