nta ZumrutHanim bu hastalık yemek borusu ile alakalı değil tamamen kalın bagirsakla alakalı. Emin olun sizde olsa şu ana kadar öğrenirdiniz dayanilacak gibi etkiler yapmıyor.
zehranurr ZumrutHanim evet oluyordu hatta bende progestan başlamıştım ama 28-29. Haftalar gibi başladık. Sen bildiğim kadarıyla en başından beri biraz sıkıntılı geçiriyorsun. Mümkün olduğu kadar yat dinlen bana doktorum iyi değilsen yürüme bile, ev işi falan yapma sakın dedi. Bırak evi pislik götürsün 😂 sen bolca yat dinlen
Dilarass ZumrutHanim canım bu kasılmaları günde kaç kez oluyordu bende de cok sık oluyor 24 den beri 27 bitti benim doktoruma söyledim ama progestan ve magnezyumdan bask abisey vermedi ama azaltmadı günde 10 kez rahat kasılıyorum.Geçen acilde nst girdim sancı çıkmadı 17-20 göründü içim hiç rahat değil doktorum ilgisiz geliyor artık
ZumrutHanim Dilarass nstde sanci yoksa korkma bende bildigin dogum sancisi cikiyor bu kasilmalar eskiden daha azdi aksamlari bikackerr olur geçerdi simdi gunde 10 u bulabiliyor bana kasilmayi detaylica tarif edermisin
Dilarass ZumrutHanim önce nefesim yavaştna kesiliyo kasılcağımı anlıyorum sonra bebek toplanıp bi anda sertleşiyor zor nefes alıyorum ya tarafıma felan dönüyorum o zaman geçiyor 🥺
Dilarass ZumrutHanim ama nst girdiğim sırada sertleşme hissetmedim sertleşme olmasa bile sancı olsa cıkıyor mu nst de
ZumrutHanim Dilarass nst de sanci olarak yansiyan seylerden biri de buydu kasilma onemli bibdoktora daha gorun
Dilarass zehranurr bende de kasılmalar 24 de başladı şuan 28.haftamdayım arttı progestan+magnezyum başladık 2 haftadır kullanıyorum dün kasılma artınca bugün acile gittim alttan muayene ile açılma varmı bakıldı ama yokmuş içim rahatladı 🥺😮💨 progestan erken doğumu önlemek icin mi veriliyo acaba
zehranurr OlgaArslan evet gebeliğin başında düşük riski varsa önlenmesi için sonunda erken doğumu önlemek için veriyorlar
Dilarass ZumrutHanim bugün acile gittim canım ultrasondan bakıldı birde alttan muayene edildim günde 10 a yakın kasılmam oluyor diyince herhangi bi sıkıntı görülmedi açılmam yokmuş ama pazartesi tekrar doktoruma sorucam
Seranad ZumrutHanim benim 21. Haftada kasılmalarım oldu 3 gün hastanede yattım o tansiyon ilacı ile durdurduk ve hiç kalkmadan yattım doğuma kadar su azlığından 36. Haftada doğum yaptım 3 hafta oluyor
Seranad ZumrutHanim yansıyabilir. Sancı böyle baya nefes kesiyor. Kasıklarım ağrıyordu sonra bir anda karnımın altı tam geçiyor diyorum yan taraflarım böbreklerim ağrıyor gibi oluyor ve bebek çok sık toplanıyordu karnımda sürekli tuvalete gitme isteği oluyor
Seranad ZumrutHanim evet idrar olarak. Tansiyon ilacına devam ettim son haftalara doğru kesti doktorum 32 de falan bıraktım 36 da doğurdum
Seranad ZumrutHanim nidicart kullandım gğnde 4 kere sancım olduğunda 42 aldım 8 tane yani sonra bir daha sancım olmayınca 41 olarak değiştirdi bırakmaya yakında 3*1 olarak kullandım