muallimehanimmom5 amin inş. ben de her gittigimde dr a soyluyordum gecistiriyordu. detaylidan tam 1 ay sonra kontrole gittim soyledim yinegecistirdi. cuma gunu 2. kontrol aldim bukez yine soledim lutfedip mst ye bagladi sonra da aa sancilari varmis bu kadinin dedi.
Allah kimseyi hastanelere dusurmesin. idrar kulturunu bile istetemiyorum kendi kendimin doktoruyum. belki de enfeksiyondan oturu bu kasilma sancilar derdimi anlatamiyorum..
yarin baska bi hast. perinatolog bulduk. nasipse ona gideceğim ins hayirli sonuclar alırım. takibe girerim ve dogum da orada olur. gitmisken hastaneyi inceleyeceğiz kadindogum servisini hemsireleri bebek yogun bakim yenidogan servisi vb.
herseyde 1 hayir vardir derler belki eski hastaneye 2.kez dusmemin nedeni bazi gozardi ettigimiz gercekleri anlamamizdi. benim doktor açıkça ben yokken uraya gelmeyin diyor nobetci hekim 5 aylik bebeyi parmakla kontrol ediyor diyor. o nobetci hekime kanama doneminde denk gelmistim beni cart diye tutup masadan cekip kaldirmisti oysa benim cok fena kanama alanlarim ve kanamam vardi adama asagidan telefon aciyolar hocam 15 haftalik gebe geldi diyolar adam ne 15 hasta mi geldi diyor. 12 saatte icilmesi gereken ialci bana o ilk yattigimda 6 saatte bir verdirdi.
bu kez gittigimde de kendi hekimim yoktu nobetciler zaten Allahlik ortada kimse yok koskoca kadindogum servisinde dedikoducu isten kacan hemsirelerin elinde yarim yamalak bi halde kendi ilacimi serumimu kendim takip ederek ve bobrek fonksiyonlarini bozup diyaloz gerektircek magnezyum sulfat damar yolu tedavisini gerekli idrar kan kontrolleri yapilmadan Allaha emanet aldim
cok kotuyuz esim de ben de hala kendimize gelemedik. basindan belliydi gercekler de biz goremedik işte.