Kusciviltisi Sunay10 benim yengem pandemi de özelde doğum yaptı, ziyaretçi yasaktı ama fotoğraf icin izin verdiler sağolsunlar 😍 inşallah bana da verirler yoksa annem cekebildiği kadar çekecek anca. O geçen sene aldığınızı bu sene değerlendirin bence mis gibi
Kusciviltisi Seminn daha yeni doğmuş bebiş hala küçük evde giyinin güzelce hemen çekim yapın😍 canım tatlıdır kesin o an bende çok kötü olurum ama hayaller iste
hanimhanimcik Kusciviltisi yoğğ 1 tane penye pijama aldım 1 tane biraz daha kalın sweater malından ekimde üşürsem diye hiç lohusalı dantelli işlere girmedim
Kusciviltisi hanimhanimcik benimde kasım başı görünüyor doğum belki ekim bile olur o yüzden hep uzun kol bakıyorum bide ameliyat haneden cıkınca insan üşüyor baya
Ctorun Kusciviltisi serum takacaklari için kısa kollu istiyorlarmış.basima gelmedi ama dogum yapacağın hastanedeki ebelere sor istersen.ben sabahlığı uzun dusunuyorum.bende kasımda doğum yapacağım.
Ask_hosmus Kusciviltisi yaa eğer normal doğum olacak sa sabahlık şart bence ben almadığıma bin pişman oldum çünkü hastane kıyafetiyle koridora çıkamıyodum üstüne insan bişi arıyor bide altında bez oluyo her ihtimale karşı arkadan bakınca çirkin bi görüntü oluyo 😂
Kusciviltisi Ask_hosmus nasıl olucak onuda bilmiyorum ki 😂😂 ilk doğum hayırlısı olsun deyip geçiyorum sgsjsjdbdkdkl