Dilekcnkn Kusciviltisi Öyle süslü püslü birşey almadım Lcw’dan 2 pijama takımı ve bir elbise gecelik aldım 175 tl kumaşları falanda çok kaliteli yani resim falanda çekmiycem ee o dantellerlede uğraşamam 😂😂 bir sabahlık alıcam o kadar
Kusciviltisi Dilekcnkn ya benim çok hevesim var fotoğraf çektirmeye ikinci çocuğu düşünmeye biliriz yada çoook geç olabilir 😂
Kusciviltisi yeniannna34 29 haftalık olduk daha var 4 hafta daha beklerim ama sonra alıp anca yıkar hazırlar kenara koyarım inşallah o zamana girer indirime 😂
yeniannna34 Kusciviltisi insallah her yerde araştırmaya bakarsın bende baslicam insallah bir kaç haftaya🥰😅
zeynepin_annesiiii Kusciviltisi LCW bir gecelik aldım üzerine pentiden bir sabahlık uydurdum . Bir tane yine LCW den düğmeli kısa kollu pijama bide Trendyol dan kısa kollu pijama takımı aldım normal .
zeynepin_annesiiii Kusciviltisi bende yok sanıyordum ama gittim baktım hamileler için çok güzel şeyler var gerçekten
ilkgebelik123-_ Kızlar en iyisi dolap uygulamasına bakın zaten bı kere giyilmiş şeyleri koyuyorlar birazda pazarlıkla alırsınız
H_myra1 Kusciviltisi oglumda lohusa takımı aldım ama en çok kullandıgım sadece alt pijaması oldu üatü ve sabahlıgı kullanmadım 2 3 kez belki giydim dogumdan sonra nırmal pijama takımı alıcam bu sefer daha kullanışlı oluyor trendyol da var sarı bir takım ona vuruldum 😅bir tanede lcw den alıcam 2 tane yetiyor
Kusciviltisi H_myra1 gecelik elbise tarzı daha rahat olmaz mı ya yanlıs mı düşündüm acaba sezeryan olursa felan acıtmaz diye
Sunay10 Kusciviltisi doğum bu ay benim askılı elbise gibi gecelik aldım rahat etmek için bide diz altında aldım yedek olsun diye geçen sene doğum yaparken 250 TL verdim aldım hala paketinde duruyor doğumdan sonra hiç aklıma bile gelmedi üstünde ne varsa onla yattım kalktım resmen bebeğime bakıp emzirmek için uğraşırken kendi doğum psikolojisi bide uykusuzluk ağrıların yanlız olmak bide eve gelincede aklıma gelmedi bakalım kızım da inşallah giyerim hastanede giysem bile resim çekicek birini bulmak lazım devletler eşi alıyor oda 10 dk sonra gidiyor
Kusciviltisi Sunay10 benim yengem pandemi de özelde doğum yaptı, ziyaretçi yasaktı ama fotoğraf icin izin verdiler sağolsunlar 😍 inşallah bana da verirler yoksa annem cekebildiği kadar çekecek anca. O geçen sene aldığınızı bu sene değerlendirin bence mis gibi
Sogancik Kusciviltisi https://resimyukle.io/r/q8h5ntdKDo 70 liraya aldım ben canım. Kumaşı ince. Üzerine aynı renklerde bir sabahlıgim var onu giyicem Allah nasıp ederse
Littlespy Kusciviltisi suwen den aldım ben 120 TL gecelik 60 TL de sabahlık ve kumaşı o kadar güzel ki iç de göstermiyor. Tasarımı da çok şık 😌
Ayseee4238 Kusciviltisi şuan elimde resim yok ama Madre bebekten effort marka sabahlikli alt üst takım aldım sabahligi beyaz kirmizi çiçekli alt üst kısmı sade kırmızı 170tl ye aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti kumaşı falan baya kaliteli geldi.
Seminn Kusciviltisi gecen hafta sezeryan oldum ben Bi altlı üstlü pamuk pijama ile eteği uzun lohusa sabahlığı aldım ikisinide giydim ama fotoğraf için saten sabahlık takımımı giyemedim çok telaşe oldu hazırlanmaya gücüm yoktu taburcu olmadan çekinmek istiyordum kızımla😃Düzleştirici makyaj taç hepsi olduğu gibi eve geri geldi çıkışta giyeyim diye elbise koymuştum valize onu bile giymedim pijama la geldim eve 😅
Kusciviltisi Seminn daha yeni doğmuş bebiş hala küçük evde giyinin güzelce hemen çekim yapın😍 canım tatlıdır kesin o an bende çok kötü olurum ama hayaller iste
H_myra1 Kusciviltisi ben genellikle pijama takımı olarak tercih ettim ama gecelik gibide olur tabiki siz nasıl rahat ederseniz dogum sonrası kontrol oluyor muayne ediyorlar hemşireler bakıyor falan tabi pijamayı indirmek gerekiyor ama iç çamaşırını da indirmek gerektigi için ikisini birden indiriyorum ben😅