NekwaSultan BeyzaGnaydn Ay ne guzel benimde oglum 3 yaşında acaba napicak :) Güle güle büyüt bebişlerini inşallah canım ;)
imera_fera123 BeyzaGnaydn Maaşallah yolun çok başında olanlara da dua et Beyza Hanım. Mükemmel bir hikaye maaşallah.
Gcr Darısı başıma bende bugün doğsa ne güzel olur diye düşündüm ama ses seda yok hafif ishal ağrısı adet ağrısı gibi ağrılarım vR belim ağrıyor baskı var ama başka bir belirti yok 38+5 im inşallah bizimde kolay olur böyle kızım üç yaşında bana çok düşkün baba yok ANNANE de bile çok sevmesine rağmen bensiz durmuyor nasıl olucak bilmem
Merve026 BuFi2012 sanırım her hastane yada doktor yapmıyor bence. Çünkü benim bi arkadaşım doğum yaptı 1 ay önce. Kalça dan iki iğne yaptılar dedi. Ama geçen burda bi arkadaş yapmıyorlar dedi.
Sedacicekakbudak Merve026 evet canım ben de ilk doğumum da dikiş olurken hissettim acısını iğne yapmadılar demek ki, o zaman bilmediğim için de sormadım.
Merve026 BuFi2012 evet bencede. Çünkü bende sancı dan çok dikişten korkuyorum 🙈 azonce nisanım da geldi ve aklıma gelen tek şey yine dikişler oldu
Ecrinimleyla Merve026 canım dikişlerden korkma kesiden de korkma çünkü ne keserken ne dikerken acımıyor devlette bile iğne yapıyorlar bence iğnesiz olmaz yani
Lonelinesss BeyzaGnaydn çok şükür benim oğlumda 3 yaşında en çok onu düşünüyorum inşallah hemen sever alışır. Allah sana bağışlasın ikisinide. 😊
Merve026 Ecrinimleyla ne biliyim cnm her kafadan bi ses inan yıldım artık. Gece den beri kesilmedi sancılar ama eşimi kaldıramıyorum korkudan. Gerçi doğum başlayınca mecbur gidicez ama korku doğumu da etkiyecek böyle giderse
Ecrinimleyla Merve026 yani bazı anneler Doğumda kesi var dikiş var diye sezeryana yöneliyor çok üzülüyorum öyle bi korkutmuşlar insanları ama ben burda hep söylüyorum korkmayın dikişler acımıyo sancılar zor
Ayseyilmaz85 BeyzaGnaydn nasıl güzel anlatmışsınız Rabbim bizede nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah 💕🤗😍
Mami BeyzaGnaydn cok ilginc bugun de ben tarkani rüyamda gordum fotograf cekiniyormuşuz. Hayır olsun 😅 bugün biz tam 39 haftalık olduk artik oğlum normal dogumla saglikla gelsin istiyorum insallah.
Pamuksekerim BeyzaGnaydn maşallah darısı bize olsun.. Bende 38. Haftaya girdim 2. Doğumum ilki kolay olmuştu inşallah hayırlısıyla buda kolay olur 😍