eliftalay keşke online ödeme yapmasaydiniz
dolandırıldım🤦🏻♀️
eliftalay insanların bazen basireti bağlanıyor olur böyle şeyler
eliftalay tüketici haklarına başvurun ama uzun sürebilir
ben de e ticaret yapıyorum 5 senedir hem de ama kimsenin hakkına girmem sipariş verip almayanlar benim hakkıma giriyor genelde ona bile olsun diyoruz
bir sayfaya güvenmek için müşteri fotoğrafları var mi ona bakmanız lazım fotoğraflar kendisine mi ait sürekli bir yenilik içinde mi vs vs hatta internet sitesi olması da çok önemli cunku pahalı site açmak öyle herkes açmaz
eliftalay trendyol n11 hepsi burada gibi uygulamalar dışında asla hiçbiryerden 10 tl lik bile alışveriş yapmam. Hatta burda Instagram’da şu sayfadan alışveriş yaptım güvenli diyenlere de inanmam kimse kusura bakmasın. Sende güvenme cnm birdaha dikkat et. Kimse kimseye ucuza birşey vermez bu devirde
eliftalay Geri dönüş hiç alamazsanız tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. Ne derece etkili olur bilmiyorum ama.. Birde süreç çok uzun olabilir çünkü firma zaten davalık. 😞
zeynepin_annesiiii keşke😫🤦🏻♀️
Elfelf475 internet sitesiydi zaten😫 Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah
eliftalay ben bilinmedik site olunca online ödeme yapmaya çekiniyorum canım malum devir kötü
Denizyildizii bundan sonra bende öyle yapıcam, bir musibet bin nasihatten daha etkilidir derler ama keşke böyle bişey olmasaydı
zeynepin_annesiiii gerçekten devir çok kötü
acaba banka hesabı üzerinden ulaşılabilir mi
incisu bebek-house 750 tl