Kumrukus13_ ebruli1 ben uzak olduğu için oraya gidemiyorum 1 kere randevu alıp gittim ve birkaç kerede acilen gitmiştim. Takipçisi değilim oyuzden cok merak ediyorum bu bakılıp bakilmama konusunu
ebruli1 ebruli1 Kumrukus13_ Doğum için acilden girince bakılıyor poliklinikte randevulu olduğunuz sürece bakıyor
Hosgeldinbebek 1oglum acaba isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı? Daha doğrusu sağlık problemimden dolayı sezeryan olmak zorundaym şehir hastanesinde yaparlar mı bilemiyorum özeller çok uçuk
1oglum Hosgeldinbebek onu hiç bilmiyorum gittiğinde doktoruna sorarsan bilgi verirler herşey gönlünce olsun inşallah
gamzeozer16 TA1234 vallahi bilmiyorum sizlere denk gelmedi demekki. Yanınızada refakatçi alıyorlar tabikide tek başınıza napıcaksınız yoksa eşiniz doğumdan sonra geliyor bebegi görmek için daha sonra akşam 7 ve 9 a kadar görüş var tek kişi olmak şartıyla koronadan dolayı oda. 😇
gamzeozer16 Tulaytemurxx alıyorlar kız 😄 abartmayın o kadar her duydugunuza benim geçen akrabam normal dogum yaptı yanında teyzem kaldı dogum yaparkende yanındaydı 😇 kimi isterseniz yanınızda o kalıyor erkek haric 😄 18 yaş altıda kabul etmiyorlar
gamzeozer16 Kumrukus13_ ben hepsini sormuştum merakımdan çünkü her kafadan bir ses cıkıyordu pandemiden dolayı doktorlar dolu oldugu icin aşırıda yogun oldugu için herkes herkesin hastasına bakıyor bir sorun olmuyor bazı doktorlar ters gibi ama bazılarıda çok iyi hemşirelerin ilgisi vs hepside çok iyi eskiden daha çok tersleniyorlardı zübeyde hanımda vs ama ben genede kötüsüne hiç denk gelmedim bakmıyolar diyenlere şaşırdım , kimseyi almıyolar diyenede 🤦♀️
gamzeozer16 Tulaytemurxx hayır ya kalıyor kaç kişinin yanında refakatçi vardı gördüm doğum yapan insanlarında yanında sezeryan normal doğum olsun benim yattıgım katta hem normal doğum hem sezeryanlı hasta vardı hepimizinde refakatçileri vardı
Kbrsnr28 gamzeozer16 peki birşey sorucam kendimiz evden getirsek sus susleyebiliyormuyuz odayı gördünüz mü hiç öyle ben de şey duydum bebek doguyor ziyaret saatinde görmeye gelebilir sadece baba 10 dk oda ne bilim sonuçta babası bi o görmeye saçma geldi bana yanında devamlı kalsin demiyoruz da 10 dk görmesi saçma
Meltemcee Tulaytemurxx sanciyi bile refakatcinizle cekiyorsunuz yaninizdan hic ayrilmiyor onu size soyleyen uydurmus resmen
gamzeozer16 Kbrsnr28 daha önceden süs falan yapılıyodu ama benim kaldıgım kat jinekoloji katıydı bi aşagısı kadın dogum katıydı bazıların kapılarında vardı sanırım benim yattığım kattaki kadın önce ciftli odadaydı orda kürtaj olan kadın var diye tekli oda boşalınca oraya geçti süs vs yapmamıştı. Görüş içinde pandemiden dolayı oldugu için dediker bende kürtaj oldugumda 3 gün yattım oglumu görmek istedim ama kabul etmediler eşimde 10 dk geldi gitti yanımda kız kardeşim kaldı
Gzhm16 Tulaytemurxx yeni doğum yaptım sadece yanınıza refakatcı alınıyor doğum olduktan sonrada aksam 7 ile 9 arası baba görmeye geliyor en fazla yarım saat duruyor baba sonra güvenlik cıkarıyor odadan cok sıkı sormak ıstedıgınız bısey varsa yardımcı olabılırım
Kbrsnr28 Gzhm16 Allah anı babalı büyütsün sezeryan mı oldunuz doktorunuz kimdi bide odayı kendimiz evden getirdiklerimizde susleyebiliyormuyuz ? Acaba onu meraak ettim
pinarhakki Bana bugün acilde doğum için yer olmadığını söyledi sarı saçlı bir hemşire vardı,ağrın sıklaşırsa Şevket yılmaza git dedi , sanki babasının yeri 🤣