Seda_nrr Hsbsk ya deme öyle 😢 olmasada bi şekilde yapıcaktım mecbur 🙏🏻 Rabbim evlatlarımızın sağlığını versin hem hepsi yapılır
Burcu4135 Hsbsk yardım edecek kimse yok mu? Bu sıcakta hamile halinle ugrasmak cok zor hele ütü isi. Benim annem yaptı hepsini yıkama ütüleme yerlestirme bir tek bavul kaldı bizim onuda agustos sonu gibi yapacagız.
Hsbsk Burcu4135 yok ne yazık ki kimse. Birde nedense herkes yaparsın edersin modunda bana. Ütüyü esim yapar. Ev temizliğine de kadın alırım. Ama yine de zor . Neyse saglikla gelsinlerde illa ki olur hersey
Mom726272 Hsbsk ben hazırladım koydum valla erken doğum riski var erken doğum riskim olmasaydı bile ileri derece varis problemim var ayakta duramıyorum son aya bırakmak istemedim
Hsbsk Mom726272 ohh en iyisini yapmışsınız ben nedense erteledim durdum. Bu hafta sonuna da çikolata ve bebek süsü bakacağım en son eksikleri alırsam eger haftaya da yıkar ütüleriz
Burcu4135 Hsbsk allah yardımcın olsun. Eşin yardım ediyorsa cok güzel. Ütüyü gece yaparsınız. Kolaylıklar diliyorum.
Mom54544 Hsbsk Olabilir daha temkinli davranmak istemiştir için yavrularını sana bağışlasın rabbim sagliklica da gerisi hallolur