Hsbsk Var mı benim gibi olan 2 haftadır bisiler alıyorum sadece . Aldıklarımı bi hurca koyuyorum o kadar. Sizde durumlar nasıl
hepoyleolurzaten Hsbsk yapabiliyorsanız gücünüzü toplayıp yapmaya çalışın çünkü ilerleyen haftalarda gerçekten yürümeye dahi zorlanıyor insan. Ben 35te başladım odasıydı çantasını 37ye doğru yavaş yavaş yapa yapa bitirdim. Şimdi evin temizliği kaldı keşke erken yapsaydım diyorum 🤷🏻♀️
Mom54544 Hsbsk Geç bile kalmışsın bence ben ağırlascagmi tahmin ettiğim için 25 de falan kıyafet eksik gedik ne varsa halletmeye çalıştım 1 aydır falan evin içinde yıkama ütüleme vs falan yaptım çanta hazırlığına geçtim 33 haftaya girdik şu an çok yorgun bitkin bıkkın hissediyorum
Mltm88 Hsbsk Bende 32+5 oldum baya ağırlaştım..Yıkama ütüleme ve çanta hazırlama kaldı..Annem ve kardeşlerim yapıcak yakınız şükür
Hsbsk hepoyleolurzaten benim evde birde 6 yasinda kızım var. 2 hafta sonra okula başlayacak. Onun da alışverişi filan olacak ne yapacağım hicbi fikrim yok. Ev temizliği için yardım alirim diye düşünüyorum ama çocuğun kıyafetleri nereye konacak o bile belli değil. Cok zor geçiyor hamileligim
Hsbsk Mom54544 aynen gec kaldım 30 dan sonra yaparım dedim ama yok yani. Sıcak bi taraftan ben bu şekilde evde bide çocuk var
Saadetgul Hsbsk o zaman aç youtubedan kuran onun eşliğinde işlerini hakket ufak ufak 🌸🌸 güçlü anne vaktin az kalmış acele et 🤗😚
Baloncuk41 Hsbsk benimde kizim anaokuluna gidicek dogumdan 1 hafta sonra okula basliycak dogumu bile ona göre ayarlamaya calistim 🙈 38de alicak sezeryana 1 haftada anca toparlanirim gibi geliyo Allah yardımcımız olsun
Baloncuk41 Bi gün yıka ertesi gün etiketleri kes ertesi gün ütüle ertesi gün çantayı hazırla ben 30 da falan hazirladim sıcaklara. Cok kalmadim ama simdide olsa yaparmisim gene evin isi gücü bitmiyo doguma gidene kadar ben is yapicam galiba
Mom54544 Hsbsk ayy öyle daha zor keşke yakın olsam da gelsem yardima bacım hem 2.cocugun kıyafeti hem 1.cocuk yemek ev işi derken 2 kat daha zor sana
Hsbsk Saadetgul haklısınız teşekkürler . Ama iste ev işlerini halledip bi yemek yapayım desem enerjim bitiyor bebek için hicbiseye vakit kalmıyor daha adı bile belli değil
Hsbsk Mom54544 kizimda cok rahat bi hamilelik geçirdim 37 haftaya kadar çalıştım. 37 den sonra 3 haftada herseyi yaptim çarşı pazar gezdim filan. Sandim ki bu da öyle olur . Ama yok yani. Birde 2 defa bebek kaybı yaşadım sanirim onunda etkisiyle ağırdan aldim
Hsbsk Baloncuk41 benim ki ilkokul a gidicek. Doktorum sezeryan tarihi ile ilgili hicbisi soylemedi bana. Sanirim son haftaya kadar bekleyecek
Saadetgul Hsbsk sizde haklısınız insan yoruluyor hele şimdi sizinki daha farklıdır ama bence telefonları elimizden bırakıp hareketlenmemiz lazım bunu kendim içinden söylüyorum 😂
Mom54544 Hsbsk Olabilir daha temkinli davranmak istemiştir için yavrularını sana bağışlasın rabbim sagliklica da gerisi hallolur
balbocegim27 Hsbsk bende 29+1 deyim etiketlerini kestim sepette duruyor deterjan alıp yıkayacağım cumartesi günü pazarda ütüleyip koyacağım eksiklerim var kendim için ama ne olur ne olmaz en azından bebeğin ihtiyaçları hazırda dursun
Seda_nrr Hsbsk çocuğumun dolabı geldi silip ütüleyip yerleştirmeye halim bile yok hadi onu haftaya annemle görümcem yaparız dedi.Bari hastane çantası için olanları ütüleyip yerleştirsem diyorum ama sadece diyorum 33 ten selamlar 🙈