Hatce06 39.haftaya gireceğim çok heyecanlıyım agrım var ama oğlum gelmek istemiyor😂 hergün yalancı sancılar cekiyorum bakalım ne zaman gelecek 😍 Bu arada Şafak 9🤣 sizde durumlar ne?
Hatce06 Ciara93 Gurbetgelini Asli91 Burcuaykut Halekoseoglu Liladrian ilk günler ne kadar kolay geçiyormuş şimdi geçmek bilmiyor 😂 Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin güzel anneler😘
Tugceyildiz Son 15 yalancı sancılar bu kadar kıvrandırıyoken kızımın gelmeye pek niyeti yok ne yazık ki 😥
Hatce06 Tugceyildiz bende kaç kere hastaneye gittim yalancı sancı çıktı gerçeğinde ne yapacaksak Allah yardımcımız olsun 😍
Aselebru1 Son 11 🌸 yalancı sancılar hariç hiç bişey yok 37 haftada çatı muayenesinde 1 parmak açıklık var dedi okadar gelesi yok bizimkilerin içersi rahat geldi 😂
Hatce06 Aselebru1 bende hiç açılma yok dün baktı çok agrım vardı 😏 rahatı yerinde bizimkilerin hiç gelmeye niyetleri yok valla😂
Aselebru1 Hatce06 benim kasılmalar falan arttı ama hep kısa kısa düzenli değil sıcaklar iyice bunaltmaya başladı dört gözle bekler oldum geceleri uyuyamıyorum artık 😂