-Arya- elfmoom Hamile kaldığında 9 ay adet gününde kanama yaşayan tanıdığım var çok duydum etraftan ama hiç yaşamadım. Benimde 8.haftaya kadar lekelenmem hep sürdü kahverengi, progestan sayesinde geçtiğini düşünüyorum 🌸❣️
elfmoom -Arya- benim de ara ara genelde idrarımı yaptıktan sonra peçeteye akıntı gibi geliyor çok küçük sanırım benim de uzun sürecek gibi
elfmoom Deletedmom23234 balıımm🖤 sanırım ben de öyle olacağım çok garip ama , böyle bir damla geliyor sadece başka yok çok şükür 🙏🏻
SdaSglm elfmoom bende iki gebeliğimde de oldu 2. ay gibi adet dönemine denk gelmişti hemen hemen ama sadece peçeteye gelen kahverengi bir gebeliğimde ise çok hafif kırmızı sıvıydı
zeynepin_annesiiii elfmoom benim adet günlerimde olmuyordu canım sürekli akıntı şeklinde geliyordu . Yerleşme kanamasıydi belki . Adet günlerinde böyle olduğunu hiç duymadım .
elfmoom balbocegim27 kanama şeklinde olmadığı için doktorum telaş yapmıyor ama ben korkuyorum ne bileyim annelik duygusu sanırım hemen telaşlanıyorum
balbocegim27 elfmoom insan korkuyor eşimle tartışmıştık koltukta yatmıştım o gün normalde o gelir konuşmak için ama kuzu kuzu kanamam var diye gitmiştim doktor çok mu korktun demişti dokunsalar ağlayacaktım boğazımda bi ağrı sanki bi yumru var gibiydi
elfmoom zeynepin_annesiiii bende de tam tersi sürekli olmuyor🤷🏼♀️ hastaneye gideceğiz serum takılacakmış, kusmakta tetiklermiş