elfmoom YaseminAltunoluk evet gidiyorum , doktorum normal olacak dedi ama yine de böyle olanlar süreci atlatıp neler yaptılar danışmak istiyorum
Gzde_14 elfmoom canım benim adet günümde degilde 6. Haftada kanla karısık kahve lekem geldi hemen acile gittim alttan muayene etti kanaman çogalirsa gel düsükte olabilir yerleşme kanamasıda dedi kese göründü emriyo oluşmuş dedi kokuluydu birde sonrasında sarıya döndü ve hala koku var
Sancarefeem elfmoom kuzum benim ilk hamileliğimde olmuştu biraz avuç içi kadar ama doktora gitmiştim tabi korkuyla progestan vermişti kalkmayacaksın yatacaksın düşük tehliken var demişti ama yerleşme de olabilir demişti korkutmak istemiyorum ama doktoruna gidebiliyorsan çok iyi olur gidemezsen de haber ver numarası varsa çok daha iyi yardımcı olucaktır geçmiş olsun stres yapmamak her zaman daha iyidir 🥰
elfmoom Sancarefeem benim damla şeklinde geliyor, doktorumla hep irtibat halindeyiz o olacak her dönem olabilir normal bunlar dedi. tabi ben ister istemez görünce telaşlanıyorum.. acaba atlatanlar nasıl atlattı, 9 ay devam mı etti merak ediyorum
Gizemin-minnakI @elfmoom canım sen ilaç kullanıyorsun yaa şimdi o yüzden bir şey diyemiyorum. Benim biraz akıntımın rengide koyu sarı öyle yani . Düşük tehlikem yok . Şimdi Allah korusun sana yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Ama bana da doktor öyle dedi. Gerçekten de akıntım da arttı.
elfmoom Gizemin-minnakI ben hamile kalmadan önce başladım progestana doktorum tedaviyle hamile kalan herkese 3 ay kullandırıyor. benim de normal de beyaz şeffaf akıntım bazı günlerde 2 haftada 1 falan böyle oluyor
Sancarefeem elfmoom eğer çok emin olamıyorsan en iyisi bir doktora daha görünmek ben öyle yapıyordum çok iyi anlıyorum seni sanmam böyle devam edeceğini mutlaka durur ya
Feyzaveannesi elfmoom Kuzum hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahverengi akıntı gidiyor bende de. Başından beri progestan kullandığım için (200lük) Doktora sorma gereği de duymadım. Sadece yorulduğum zamanlar gidiyor bende. Bence korkulacak birşey değildir. Allah korusun rengi değişirse bende doktoruma danışırım ama şu an için bi problem yok bence 😊🌸 sende o güzel kalbini ferah tut 😊
elfmoom Feyzaveannesi Allah hepimizin evladına uzun ömürler versin inşallah kuzum :) sağ salim bi kucağımıza alalım da bi rahatlayalım :) bu korku telaş hep olacak galiba
Feyzaveannesi elfmoom Son zamana kadar olacak canım yaa takii kucağımıza alana kadar 😊 hoş asıl telaş ondan sonra ama en azından gözünün önünde oluyor bebiş 😊
Deletedmom23234 elfmoom Kuzucummm ilk gebeliğimde benimde başıma geldi. İlk 3 4 ay adet döneminden kalan kirli kanlar geliyordu. Vücut alıştığı için. Birde benim adet dönemlerim aksamazdı günü gününe olurdum. Birde düşük tehlikem vardı ama o da 13. Haftada ortadan kalkmıştı. Ama dediğim gibi 4 aya kadar geliyordu kahverengi akıntı
elfmoom Deletedmom23234 balıımm🖤 sanırım ben de öyle olacağım çok garip ama , böyle bir damla geliyor sadece başka yok çok şükür 🙏🏻
2-prensesannesiii elfmoom Benimde ilk gebeliğimde olurdu böyle ara ara hemen doktora giderdim ama hiç birşey çıkmazdı . 4 ay kadar sürmüştü ama çok az gelirdi sürekli olan birşey değildi yani.
Pembepanterr elfmoom İlk gebeliğimde bir kere 12. Hafta cıvarında ufacık gelmişti sadece bir gün sonrası olmadı ikincideyim 7. Haftanın içindeyim daha hiç başıma gelmedi inşaAllah gelmesin birşey olmasada korkuyorum akıntıdan 😶
balbocegim27 elfmoom 9. Haftada lekelenme oldu kahverengi şekilde ama adet günüm falan değil di sabah uyandığımda farkettim aynı zamanda normal akıntım da oluyordu bi anda çişimi yapıyormuşum gibi gelen iç çamaşırımda peynirimsi leke bırakan acile gittik gebeliğin hicbir döneminde kanamanın normal olmadığını söyledi progestan verdi onu kullandım biraz dinlendim ve dikkat ettim şuan 29+1 iz
elfmoom balbocegim27 kanama şeklinde olmadığı için doktorum telaş yapmıyor ama ben korkuyorum ne bileyim annelik duygusu sanırım hemen telaşlanıyorum
Petyynut elfmoom benim 4 aya girene kadar devam etti bazı günler kanama alanı görünmüyordu bazen görünüyordu ama iğneyi bir sorun derim
zeynepin_annesiiii elfmoom evet benim baya sürmüştü progrstan kullandım fitil olarak iyi geldi 10. Haftaya kadar fln sürmüştü sanirim