Alparslaninannesii marbling10 kaç defa ben baktırmak istiyorum diyorum yok diyor e o zmn enfeksiyon var mı diye bakın diyorum olsa bile hamilelik sonucunu beklememiz gerek diyorlar delirdim
marbling10 Alparslaninannesii sağlık müdrlüğünü arayıp şikayet edin lütfen ya bu n böyle sanki kendisi bakıyor. Kanı alıp gönderecek alt tarafı anlamıyorum gerçekten
Alparslaninannesii marbling10 ve ben yapmak istiyorum dedikçe sen beni anlamıyor musun diyor gerçekten çok merak ediyorum ztn oldumj diye
marbling10 Alparslaninannesii arayın şikayet edin ilaç kullanmam gerekiyor, kaldı ki gerekmese bile gebelik durumu özel bir durum bakılması gerekmiyor mu? Oradakilerin keyfine göre mi oluyor diye şikayet edin
muzicemsu Alparslaninannesii ne alaka gayette çıkar ,ay böyle salak insanlar yokmu ya ,hızlı test al evde yap yada özele falan git gidebilirsen orda yaptır
Alparslaninannesii muzicemsu aldım yaptım en başta hayalet gibiydi 2 . Çok önemsemedim ama sabah uyandığımda belliydi o yüzden acaba var mıdır bilemiyorum
Melisa35 Alparslaninannesii ben 6 haftalık bebeğimi kaybetmiştim Ocak ayında kalbi durdu kürtaj olduktan 2 ay sonra hamile kaldım hemde sürpriz bi şekilde Allahtan hayırlısını isteyin
Kbrakrc Alparslaninannesii hastaneyr acile gidip mide bulantım var kaç gündür diyin ben geçen ay öyle yaptım 😂 ama 5 ten sonra gidin
muzicemsu Alparslaninannesii o test geçersiz oluyor ertesi güne kalan ama zaten 2. Çizgiyi hayalet olarak görmüşsen vardır kuzum insalalh hayırlısıyla
Kbrakrc Alparslaninannesii yok ya o zaman kanda çıkmadı adette gördüm o ay ama adetten sonra lekelenmeler oldu bende umursamadım bu ay adetimi bekliyorum bakalım
Smyrayldrm Alparslaninannesii benımde 2 gun vardı cnm benımm aile hekimi yaptı cok sacmalık yanı yapması lazımdı aslında bırtane eczaneden ıdrarla yapın cıkarsa ben yaptm pozıtıf cıktı dıyın cnm
Alparslaninannesii Smyrayldrm yaptım ertesi gün baktığımda silik belli bir çizgi vardı akşam gormemisimdir bence dediğim halde yapmadı
Smyrayldrm Alparslaninannesii ozmn acıle gidin cnm hakkınıza hayırlısı olsun ınslh cnm saglıkla kucagımıxa almayı nasip etsin cnm 🥰
PelinAtes Alparslaninannesii erken tanı testi alin. Ben adet olmam gereken gün yapmistim sabahtan. Şu an 7 aylık hamileyim 😂
Nurklc38 Alparslaninannesii Canım ya devlete git ama sonuç için yarını bekle derler ya da özele git hemen al sonucunu
Alparslaninannesii Nurklc38 bize baya uzak tek gidemem mecbur artık eşimle goderim birkaç güne inşallah