Eylem_kaya07 @42-AySe-07 Canım ne yaptın bugün hastaneye yatışın yapılacaktı diye hatırlıyorum? Gittin mi hastaneye
Eylem_kaya07 42-AySe-07 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Bende beklemedeyim az önce hastanedeydim seni de göreyim diyecektim de geç yazdın 😂 evdeyim. 0 açılma 0 sancı dedi gönderdi 3 gün sonra kontrol e gel acile dedi
42-AySe-07 Eylem_kaya07 yatış işlemleri vs derken telefona pek bakamadım kuzum ya 😔 hadii naz yapcak desene kuzucuk 🤗 geç olsun güç olmasın inşallah 🤲
Eylem_kaya07 42-AySe-07 kız valla bende eşimde inatcı değiliz bilmiyorum bizim oğlan kime çekti resmen inatçı çıktı
Eylem_kaya07 42-AySe-07 aynen öyle valla 😂 sen tek misin şuan hastanede refakatçi var mı yoksa yarın sabah mı gelecek refakatçi
Eylem_kaya07 42-AySe-07 oy kıyamam sana dualarım seninle ❤️ sağ salim bir şekilde doğum yapıp çıkacaksın minik kuşunla❣️sende bana dua et bende dogurayim sağ salim 😂🙏
42-AySe-07 Eylem_kaya07 Amin inşallah canım Allah razı olsun 😍 Rabb’im en hayırlı zamanda sizi de sağ salim kavuştursun inşallah