Cankuzusu
Canım şimdi postunu okudum ve çok iyi anlıyorum seni inan bana sadece dua ve sabır diliyorum. Ben ikili test yaptırdım bebeğimin ense kalınlığı burun kemiği crl ölçümü herşey herşey mükemmel dedi doktor ama gel gelelim kan sonucum senin gibi orta riskli çıktı iki gün ağlamaktan gözlerim şişti sürekli araştırdım durdum. Doktor nifty testini önerdi yaptıracaktık. Daha sonrasında ben ikili testi inceledim ve gebelik haftamın bebeğimin ense kalınlığının burun kemiğinin vs bir kaç bilginin yalnış yazıldığını fark ettim olayın şokuyla inceleme fırsatım olamamıştı. Sonra hemen doktora mesaj attım bilgileri gönderdim bir terslik olduğunu ve incelenmesini talep ediyorum dedim sonra bir telefon çok çok özür dileriz kanlar karışmış sizin kanınız değilmiş labaratuar hatası kusura bakmayın telafi edeceğiz bebeğiniz gayet sağlıklı…….. Devam etmiyorum. Böyle birşeyin asla telafisi olamaz. Hepsinin paradan başka birşey görmüyor gözleri. Tabi bana o iki gün iki yıl gibi geçti ve ve benim dikkatim sayesinde yalnışlık farkedildi… kimseye ikili test önermiyorum zaten doğruluk payı çok az onuda yalnış kişinin kanı ve verileriyle karıştırdılar. Sende içini ferah k tut eğer aldırma gibi düşüncen yoksa sabır et canım ama iyice incele araştır ve güvenli bir yermi yaptı testini bunun peşine düş sana çok dua edeceğim ben dün bu haberle müjdelendim en kısa zamanda sende benim gibi müjdeli haberler al üzülme diyemem çünkü çok zor ama maalesef ne doktora ne testlere ne labaratuarlara güven kalmamış bende şikayette bulunacağım. Sağlıkla kal canım. Güzel haberler alacaksınız inşallah 🙏