isimsiz1i ervaarin2017 ikisinide beğenmedim ya arden sanki adem gibi geliyor atlasta seslenince güzel gelmedi
Mrvksm gzdesra arden’in anlamı çok güzel demişsiniz. Ben de koymayı düşünüyordum ama anlamını bulamadığım için vazgeçtim. Nedir anlamı? Ve hangi dilde?
ervaarin2017 Eşimle kura çektik ama yine içime sinmedi eşim kürtçe istiyor roni yada zana ben yanına hala isim bulamadım işte bu dediğim isim bulamadım hala
Ozlem23 ervaarin2017 hmm yan yana koyunca biraz garip geldi 🤔 başka Kürtçe isim bilmesigim için öneride yapamam ama biraz kullanınca ağzınız alışır Hiç secemezseniz bir kagaida isimleri yazıp çekiliş yapın çıkan kazansın 😁
tandirella001 ervaarin2017 ama atlas zana olunca hızlı okurken atlasana demiş gibi oluyor. İkinci isim zana olacaksa arden daha iyi . Roni olacaksa atlas roni. Ama zana olacaksa kesinlikle arden zana
Kararsizinsan ervaarin2017 zana zona gib. Deri hastaligi var ya. Roni xaha guzel Digerinde ise arden guzel. Bide ikiside degisik isim olmus cok yapay gelmedi mi size de? Hani boyle degisik isim koyucam diye yirtinmis gibi olmus.. bence abarti ve yapay zorlama duruyor bu kadari. Tabi benim fikrim. Sadece Roni yada arden koyun bence.
2melek_annesiii ervaarin2017 bende ardeni koymayı düşünüyorum ama ev halkını ikna edemiyorum atlasa göre arden bence