Ada_omertoprak2116 Kızlar 15 20 dakikadır sancım var ve geçmedi 33+3 haftalıgiz ama çok fena sancım var doğum değildir dimi kötüyüm şuan
Aleynanin_annesi34 Ada_omertoprak2116 çok geçmiş olsun bende bilmiyorum ama hiç durmayın yakın Bi acile gidin
Rumeysasesen Ada_omertoprak2116 merhaba bende 33+2 yim bugün doktora gittim ve açılmam 3 cm olmuş kasıkta ağrı vardı ve genital bölgem çok ağrıyodu yatıp kalkarken perşembe doğuma alacak beni özellikle genital bölgrnizde basınç ağrı varsa gidin doktora derim
Hamileanne0 Ada_omertoprak2116 ayy hemen gidin beklemeyin bende sizin gibiydim nst de sancılarım çıktı tedbir amaclı iğne vuruldum bekliyorum
Ada_omertoprak2116 Aleynanin_annesi34 Evde tek başımayım kimse yok napicagimi şaşırdım korkuyorum da eşimi aradım onu bekliyorum
Aleynanin_annesi34 Ada_omertoprak2116 korkmayın canım Allahın izniyle bir şey olmaz içinizi rahat tutun eşinizi bekleyin bol bol dua edin 🤲
Rumeysasesen Ada_omertoprak2116 genitale baskı yapıyosa benimle aynı durumdasınız korkmayın beni de hemen doğurtmadı tahliller falan istedi ciğer iğnesi yaptırcam ve perşembe doğumum olacak
Aleynanin_annesi34 Sizi çok iyi anlıyorum ilk olunca insan çok korkuyor benim de ilk nişanım ve suyum gelince elim ayağım titremişti eşimde geceden çıkmıştı geldi direkt acile gitmiştik inşallah sizde vaktinde ve gününde kucağınıza alırsnz bebişinizi
Aleynanin_annesi34 Ada_omertoprak2116 Allahım hayır etsin inşaAllah eşiniz gelmedi mi hayla? Çok zor ya tek olmak gerçekten