Gizemnurr Geçen ben normal dogum videosu seyredeyim dedım bir terlemişim anlatamam korkmadım degıl yani 👀👀 ama kimileri de var cok rahat doguruyo bılemedım cok kararsızım 37 de mecburi dogum yapıcam aslında normal istiyorum 👀
Betl esmerrmm MelisFerhan 3 sene önce doğum yaptım kan değerim gebelikte ne yaparsam yapayim 8 di ve iğne yaptırmak kan aldırmak benim için çok zor Canım kıymetli misali o kesiyi dikis dikilirken hiç asla hissetmedim zaten yanında 1 kaç adım otende evladın yatıyor ona bakmaktan izlemekten hiç birşey düşünmüyorsun tek düşündüğün hadi dikin bitsin şunu da kucağıma alayım ☺️
Diloss2210 MelisFerhan Ya ahahah bendee kesiden cok korkuyodum sanciyida aman nolcak ben adet sancisini nirvanada yasiyorum diyodum ama emin ol tam tersi o dogum aninda gram hissetmiyosun o kesiyi cok ciddi soyluyorum kesi dikis bunlar hicbisey zor olan sanci cekmek
MelisFerhan Diloss2210 şuan aynılarını ben hissediyorum 😂 benimde adet sancılarım çok fazla oluyordu daha ne kadar ağrıyabilir ki diyorum😂
DefneAlya MelisFerhan Bende 38 oldum korku sardı bana normal dedi ama darlığa bakılmadi daha kendi doktorum izne ayrıldı başkasına giricem bakalım ne dicek doktoruma eğer dar olursa hocam ne yapicaz dedim ozmn keserim sezeryan dedi😀🤣tm dedim sadece ama yerimde durmuyorum çömelip kalkma yürüyüş toz alma ztn 👌😄😄herkes benim gibi korkuyomu acaba sizdemi normal doğum yapcaksiniz
Ozgemhmt MelisFerhan Günümüz aynı ve bende de sancı yok. Geçen hafta hala kanala girmemişti başıda sağ kasığıma doğru duruyor aylardır. Vajinamda batışma oluyor. Öğlen kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sizin kanala girdi mi?
Ozgemhmt MelisFerhan Bende geldim doktordan. Kanala girmemiş ama başını o tarafa doğru döndürmüş bu sefer. Yol arıyor gibi dedi 🙈 Sizin nasıl geçti😊
Asaf_34 MelisFerhan valla canım bende ilk doğumda çok korktum ama inan şancı zor ondan sonrası hiç hissetmiyordum bile ama kişiden kişiye değişiyor bence ama. Geneli benle ynı fikirde
ebruyusuf MelisFerhan merhaba canım doğum sırasına o kesiyi hissetmiyorsun o konuda için rahat etsin dikişi de tabi
b_e_b_e Kesiyi hiç bi şekilde hissetmiyosun. Kesi olsun istemiyorsanız doguma 2-3 hafta kala perine masajı öneriliyor. Bende sezeryandan aşırı korkuyorum😭😰 inşaallah normal olur dogumum
Bittercikolata MelisFerhan 1 ay önce doğum yaptım 2 yerden kesim var ama hiç hissetmedim gözüm göre göre kestiler bide. Dikiş yaparken de iğne yapıyorlar uyuşturuyorlar. Tabi biraz hissediyosun ama sinek ısırığı gibi oluyor. Bunlarla kafanı mesgul etme çünkü en son kafanı takman gereken şey. Önemli olan sanciyi doğru karşılamak. Nefes ayarı falan. Ben o sancıyla nefesi doğru alamadım. Doktorun eben o anda ne diyorsa onları dinle doğumuna odaklan
MelisFerhan Bittercikolata bende o heyecanla ne yaparım hiç bilmiyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim
Betl Ayyysssee Hemoglobin 8 9 du hep iğnelerle biraz yükselmisti ama doğum 1 hafta geç olunca anında 8 e düşmüştü yine
MelisFerhan Zrb0668 canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏 akıl vermek gibi olmasın illaki siz en iyisini bilirsiniz evladınız için başka bi doktora gözüktünüz mü tüm dualarım sizinle 🙏😌
Zrb0668 MelisFerhan gitmediğim yer kalmadı canim o doktor senin bu doktor benim her yere gittim hepsi aynısını söyledi elimden gelen imkanların hepsini kullandım işim Allaha kaldı Rabbım e sığınıyorum insallah sağlıkla kucama alirim 😭😭