ftm2946 esmerrmm benim de öyle kan değerim çok düşük çıktı, 38+0′ım, hem onun hem de doğumun korkusu derken çok kötüyüm
ftm2946 esmerrmm demiri kullan dedi bir de her gün kırmızı et ye dedi ama et yiyemiyorum bu sıcaklarda
MelisFerhan Esmayy388 bende korkuyorum ama içimizde tutamayız ki dayanabiliriz 💪🏻Dayanılmicak gibi olsa kimse 2.yi yapmazdı dimi 😌 öyle rahatlatıyorum kendimi🙈
Senem_kirecci MelisFerhan 39+2yim sabahtan 6 dan beri şancı cekiyorim keşke kesseler de Şu sancıyı çekmesem şimdi tekrar dogimhaneye gidicem 7 dakikada bir oluyor sancilarim
MelisFerhan Senem_kirecci allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏😌 böyle mesajlar okuyunca bende hemen çıkarsam diyorum 00.00dan sonra 40+0 oluyoruzz😌😌
Senem_kirecci MelisFerhan şimdi geldik hastaneden rahimde yumuşama var nstde şancı var ama acilmam yok
MelisFerhan Senem_kirecci sancılarınız sıksa sizi hastanede tutması gerekmez miydi siz nerden anlayabilirsiniz ki açılmanız olup olmadığını
Senem_kirecci MelisFerhan sancilarim ağır ilerliyor bu sabah sıklaştı öğlen geldim yatış verdiler doğum yakın