Musmutlubirkalp beyza1234 39+3 olduk doğuma 4 gün kaldı ama ne açilma var ne sancı ne de kasılma bebek de daha yukarıdaymış. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Glcn22 merveacikgoz serleşme toplanma vajinal ağrı bendede oluyor kanalda duruyor bebek ters bir şekilde ntsde sancı cıkıyo ama ben iyiyim fena değilim giderim 40 a kadar 😂😂😂😂😂
Fatmanurr42 Glcn22 Bebek kanalda olduğu için mi vajinal ağrılarınız oluyormuş söyledi mi doktorunuz? Benimde kasık ve vajina bölgemde ağrılarım oluyorda karnım gün içinde genelde sert oluyor
merveacikgoz Glcn22 ay hadi hayırlısı ile doğsun inşallah ben ilk oğlumu 38+5te doğurmuştum inşallah bu da öyle olur
merveacikgoz asdmoms cuma günü bende 38 olcam o gün kontrolümüz var bana çatı muayenesi hiç demedi doktor 2.gebeliğim diye mi acaba
Senaatesevgin beyza1234 ben 39+1 yani 9 ay gecti son gunler hic gecmiyor sitresten mi yoksa normal sancim mi var anlayamıyorum
asdmoms Glcn22 ayy insallah🙏İki gecedir belimden bi agrı giriyo şimdi yine başladı ama sadece sol tarafımdan vuruyo sancımıdır acaba 😓
Zeynep1421 Ghy biraz ebeye bağlı, bana iki ayrı ebe baktı biri çok canımı yaktı diğeri ise hiç acıtmadı inş yapan ebe ya da Dr düzgün bir şekilde yapar sana da
Glcn22 Fatmanurr42 evet kanalda duruyor ve vajınama baskı yapıyor esniyor diye kemiklerde ağrı oluyor dedi doktorum 1 hafta öncesine kadar çok şiddetliydi ağrılar şuan gayet iyiyim şükür
ruveydanur2412 beyza1234 38+5 oldum ama bebeğim hala makat geliş. Eğer dönmezse normal doğum yapamayacağım. Bu durum beni çok üzüyor 🥺 zorunlu sezeryan ile tarih verecek doktor ama ben sancılarım suyum gelene kadar beklemek istiyorum bir umut belki döner kızım 😣
Ghy ruveydanur2412 onun için hareketler var birde inşikak suresini okuyun derler. Bazen de bebekler son saatlerde dönüyor nasip kısmet
Symazturk beyza1234 bu gece 38+0 olduk 37+4 te nişan geldi 2 cm açılma vardı ama halen sancılarım düzensiz bekliyorum düzenli olup da yavruma kavuşmayı 😇
FatmanurAyz Ghy ya canım ilişkıde afedersin içeriye bosalma olucak mu acaba doktora da sormaya utanıyorum ben şey duymuştum erkekteki o şey vajinayı yumsatıyormus Die Faydası olıyormus sanırım🙈
Babyrich beyza1234 bende 38+2 yim nst çektirdim bugün sancı falan çıkmadı bebek de daha aşağı inmememiş bu gidişle 40 ı devirecek benim bebemde 🤷🏻♀️😅💙