Melikeelanur shinemuu İyi masallah 😊 bnm ikinci doğumum olucak nasipse normal gozukuyo bakalım .evet kasılma ağrı oluyo adet ağrısı gibi bugünde var ya bakalım takipteyim 🥰
Oykum_pinar38 beyza1234 37+3 üm ayağa kalktıkça kasılmalarım oluyor çatı ağrısı zaten 1 aydr mahvetti beni pazartesi günü doğumum allahın izniyle
beyza1234 Oykum_pinar38 saglıkla alın kucagınıza gününün belli olması bi bakıma güzel ya bakalım bizim doguö ne olacak
Busbus2020 beyza1234 ben 38+2 deyim muayene oldum ama çatı muayenesi felan hiç yapılmadı doğum şekli felan da konuşulmadı bu nasıl iş 😭
beyza1234 hatice3553 benimde öyle doktorum bel kemikleri yeterince acılmayanlarda aha cok agrı oldugu söyledi saglıkla alın kucagınzıa
beyza1234 momof3 benim hiç sancım yok hala 40 haftalara dayancak diye cok korkuyorum cok yoruldum artık
beyza1234 Ghy benimde haftaya yapılacak hazırlıklı gel dedi doktorum kimisi acıyor kimisi acımıyor diyor bakalım denegip gçrecegiz
Senaatesevgin beyza1234 ben 39+1 yani 9 ay gecti son gunler hic gecmiyor sitresten mi yoksa normal sancim mi var anlayamıyorum
Ghy beyza1234 Mecbur eşler yapacak zaten son zamanlarda ilişki de öneriliyor 🤣🙈🤦🙈 ikisi bi arada olur artık. Kes yemektense🤦
merveacikgoz Glcn22 bende 37+5 oldum benim özellikle geceleri bi başlıyor sabaha kadar ağrım oluyo sabaha karşı geçiyo uyuya kalıyorum gün içinde de sürekli sertleşme toplanma oluyor
FatmanurAyz Ghy ya canım ilişkıde afedersin içeriye bosalma olucak mu acaba doktora da sormaya utanıyorum ben şey duymuştum erkekteki o şey vajinayı yumsatıyormus Die Faydası olıyormus sanırım🙈
Glcn22 beyza1234 of bnmde benmle hamıle olan arkadaşlarımın biri 36+6 da biri 38 de suyu geldi doğurdu biz bence 42 yi bile zorlarız bu rahatlıkla 😂😂😂😂😂😂😂
beyza1234 Glcn22 benimde aynen iki arkadasım 36 ve 37 de sogurdu onların kalan haftalarıda bana eklendi bence 😅
Glcn22 merveacikgoz serleşme toplanma vajinal ağrı bendede oluyor kanalda duruyor bebek ters bir şekilde ntsde sancı cıkıyo ama ben iyiyim fena değilim giderim 40 a kadar 😂😂😂😂😂
asdmoms Biz de bugün itibariyle 38 olduk🥰sabah çatı muayenemiz var hem çok heycanlıyım hem korkuyorum dua edin lütfen güzel geçsin 🙏🙏🙏
merveacikgoz asdmoms cuma günü bende 38 olcam o gün kontrolümüz var bana çatı muayenesi hiç demedi doktor 2.gebeliğim diye mi acaba