Tazeanne95 Arkadaşlar ya nolur yardımcı olun babynest alıcam hangi sayfanınki kaliteli hangisinin iç dolgusu iyi kumaşı iyi bilemiyorum alınca babynesti emzirme yastogını vs aynı sayfadan almak isityorum instagfamda memnun kaldıgınız sayfa var mı
miniksevdamm Tazeanne95 ben İnstagramdan babynest sepetinden yaptırdım çok güzel geldi set halinde yaptırdım
Mom726272 gokcekocyigit07 ne zaman aldın canım fotoğraf paylaşır mısın almak istiyorum ama nette 100 den aşağı yok o kadar da para vermek istemiyorum açıkçası
Melih_funda İnstagram da Bemetta sayfasından daha önce ben yegenime aldım sonra ikinci yeğenim oldu ablam ona aldı şimdi de benim bebeğim için annem ordan sipariş verdi hem ilgi olarak hem kalite olarak çok memnun kaldık 🥰🥰
MerveNur- Tazeanne95 ben sevi bebe markasının aldım altı reflü yatağı üstü baby nest hoşuma gitti baya
DRYD Ben Bimden aldım. Vaktiniz varsa bekleyin. Ara ara yine gelir belki marketlere. Aldığım hem çok uygun hem de kaliteli. 🌸
deryaa1903 DRYD bende bimden aldim daha kullanmadim ama kaliteli duruyor.acaba yıkaması nasil oluyor direk makinaya atsam bisey olurmu ki dogum yaklaşıyor yikamam lazım sen nasil temizliğini yaotin canim beybinestin
Arenn instgramda babynestin orjinal sayfasindan alin ben 3 sene once almistimm kullandim yikadim rengi dahi solmadi simdi ikinci oglum icin yikadim kullanicam insallah
Nurklc38 Tazeanne95 Canım ben alıcaktım bu sayfadan ana kucagı aldım vazgeçtim ama burası çok güzeldi bi bak istersen https://instagram.com/tasarimci_annee?utm_medium=copy_link
Tazeanne95 Kafam şimdi baktım da gercekten çok kaliteli duruyor burdan alıcam sanırım çok teşekkürler 👍🏻💕
gokcekocyigit07 Mom726272 ben geçen sene aldım ama takip et netten aktüel ürünlere bak ara sıra, oradan fotoğraflarını da görebilirsin 🤗