merve100 Snyrs boyunuz kaç ? Beni gören 93 demezdi doktorda şaşırdı , kitle endeksine göre çok az fazlasın dedi zaten 72 73 kilo normal halim , birden kilo alımına kızarım ama bu kilonun üstüne olması gereken kilo okursa birşey demem demişti
Snyrs merve100 boyum 170 benimde kilomu göstermediğimi söylüyorlar ama rahatsız edici işte evlendiğimizde 75 kiloydum 4 yılda 93 lere geldim 🙄doktorum 100 ü geçmemen lazım dedi ama benim daha doğuma 3 buçuk ay gibi bir zamanım var öyle olursa ayda 1 kilo falan almam lazım
Kara1833 41 kilo falandım şimdi 52 oldum😂😂 iki kürdan üstüne dikilmiş tombik bir domates gibiyim sadece göbek var 😂😂😂
minnosanasi 50 ile hamile kaldım, 18+2 deyim 54 oldum 😝 ama karnım çıkmadı ve vucudum şiş sanırım ödem de var.
merve100 Snyrs katılıyorum bence de rahatsız edici ben hep siyah giyiniyorum herşeyim . Siyah Acun gibi oldum iyice 😀 yaz dönemini sevmiyorum bu yüzden . Bende 72ye insem diyorum ne güzel olurdu😀
2bebekannesi___ efsaneeozgee 62 kiloyla hamile kaldım 31.haftadayım şuan 68-69 arası gidip geliyorum 🤷🏻♀️
Aysudasaykin merve100 bende çok kusuyordum doktor bana bir ilaç verdi hepsi bitti sanki prilam Dr diye bir ilaç belki size de faydası olur kullanmamissaniz
merve100 Aysudasaykin kullandım ama bende fayda etmedi tüm gebeliklerimde böyleyim maalesef , teşekkür ederim
merve100 Aysudasaykin maşallah benimde 3. Ama 2. Olacak diyelim 26 ve 22 hafta sürmüştü diğerleri bu biraz daha sakin gidiyor ama kusmalar var . Diğerlerin 15 18 arası kilo vermiştim