efsaneeozgee Derya2867 ben hic kusmadim ve kilo aldim simdi de yiyorum ama kilo veriyorum cok saçma 😁
Ayse-24 efsaneeozgee 64 ile hamile kaldım şu an 30 haftalığım 73 kiloyum. Ebe bana kilolu hamile kalmana rağmen kilo alımın iyi dedi. Ama bebeğimin kilosunu şu an bilmiyorum yakında gideceğim doktora ☺️
Anneblogu a_burcu_bur sonradan bir kere alınıyor birde benim bel problemim olduğu için kuyruk sokumu da kayma var azar azar almaya çalışıyorum hayırlısı olsun bakalım
ZeynepUstaaa efsaneeozgee özellikle yaptığım bişey yok ilk aylar kusma sonra iştahsızlık 64 e düşmüştüm 2 kilosunu geri aldım anca
Littlespy Aymilanin_kardesi başlarda çok bulantım oldu 6 kilo kadar verdim, 2. trimesterda çok iyiydim 3 kilo almıştım ki 28. haftada gebelik kolestazı çıktı yağlı şeyler abur cuburlar vs yasaklanınca geri kilo verdim 😬 aslında sağlık problemleri sebebiyle oldu yoksa bünye olarak kilo almaya çok müsaitim 😃
mom2609 54.5 civarıydım hamilelik öncesi şimdi 17+2 59 kiloyum🙈 biraz fazla aldım gibi.. sıcaklardan tansiyonum oynamasın diye evde haraket ediyorum. Havalar serinleyince yürüyüşlere başlayacağım. Doğuma hedef: 67-68 ile girmek. İnşallah fazlası olmaz 😂
merve100 Aymilanin_kardesi Aymilanin_kardesi ay Allah kimseye yaşatmasın hala kusuyorum hatta geçen post açtım kusmaktan yüzümde ki kılcal damarlar patladı minik minik benekler çıktı ..
Aysudasaykin merve100 bende çok kusuyordum doktor bana bir ilaç verdi hepsi bitti sanki prilam Dr diye bir ilaç belki size de faydası olur kullanmamissaniz
Mihriban_702 Snyrs bana da öyle diyordu doktorum ne zaman gitsem kilomdan vuruyordu benı çocuğumun hevesi bile kalmıyordu içimde 87 kiloyla kaldım 15 haftadayız en sonda doktorumu değiştirdim
Emsare Galiba ben de çok almışım söyle bi okudum da 55le hamile kaldım 34 hafta itibarı ile 66kg olmuşum. Toplam 11kg