Mirayinannesii Eveeeet arkadaslarrr kaç haftalık oldunuz,kaç kilo aldınıııızzz ☺️ Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz :)
Mom3834 Mirayinannesii 21+4. Gebelik öncesi 62 olan kilom bugun 60. 4 kilo vermiştim 2sini almışım. Bakalım bundan sonra ne olacak:)
Mom54544 Mirayinannesii Sayamadığım kadar çok yiyorum gündüz hatta gece bile kalkıp yiyorum 😂😂 32+6 yım minnoş kızımla ❤️ daha 6 kilo aldım kızımda en son 31+6 da 1700 Gr di 🤭🤭
gokcekocyigit07 30+5 🙋♀️ 3 kg aldım, 6 öğün, 3 ara, 3 ana öğün şeklinde az az ve sık sık beslendim hep, her şeyi de yedim sadece az yedim 🤭 önemli olan zaten dengeli beslenmek.
Beyzanuraslan gokcekocyigit07 ay maşallah özendim size ben 29 haftalığım 7 kilo aldım 😅 aylık 1 kilo ile gidiyorum
Denizyildizii Mirayinannesii yok acıkmıyorum. Sadece gece geç vakitte bi acikma oluyor ama yemiyorum bişey
gokcekocyigit07 Mirayinannesii aksine hareket hiç yok ilk 5 ay kanamadan hep yattım 🙈 doğuma kadar da risk var evdeyim mecburen ama ben birazda takmıyorum aslında normal hayatımda da böyle beslendiğim için pek değişen bir şey olmadı, aman sağlık olsun da kilo gidiyor zaten hemen.
Mirayinannesii gokcekocyigit07 kesinlikle bebisler sağlıklı olsunda önemli degillll 🧿 Kilo alınır da verilir de ama işte insan merakta etmiyor degil 🤪
gokcekocyigit07 Mirayinannesii değil tabi ölen kızımda 21 kg aldım gitmese o kilo gitmezdi inan takmaya değmez, sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Allah, gerisini hallederiz 🤍
birsusamtanesiydin 21+1 Hafta 4 kilo aldım Sağlık ocağındaki hemşire “ ee sen hiç kilo almamışsın kendine bakmıyor musun diyor” ben de bebeğimin kilosu gayet iyi dedim 😂
Mom3834 Mirayinannesii 2 yiyorum 1 de ara olarak kuruyemiş meyve kakaolu süt gibi şeyler hazırlıyorum…
Mirayinannesii Mom54544 çok güzel maşallaaaaaahhhh ☺️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🧿♥️