Yoncca Zehra9616 Şuan öyle değil tek ya 2 kişilik en fazla TV li banyolu benim evden iyiydi yani kaldigim oda 😁
[silindi] Yoncca şehir hastaneleri senin dediğin gibi olabilir ama 2 ay önce kardeşim doğum yaptı koğuş gibi soğuk Bi odada herkesle birlikte sancı çekmiş sonrasında doğum odasına alınmış. Doğumdan sonra bebeğinde kardeşimin de üzerine çul gibi şeyler vermişler donmuş gariplerim. Her devlet aynı değil genellikle şehir hastaneleri özel gibi oluyo
B-Tugce Yoncca yaa kaç yaşındasın sennn. Allaşkınaaa ne güzel bende hemen arkadından bi tane yapmak istiyorum ama çok kötü geçti 14 haftam. Napıcam bilmiyorum 😭😭 3. Yoldamı cinsiyetler nee.
Yoncca B-Tugce 2 kızım var araları 18 ay şimdi doğacak olanla küçük kız arasida 3 buçuk yas 3 ude kız 😊
B-Tugce Zehra9616 sancı oda sımı 😁 anaam her doğurcak kadın yanyana birlikte acı mı çekiyorlar 😁😁 eğlenceli görünüyor aslında 😅🥳🥳
Zehra9616 B-Tugce evet doguma kadar bir kac kadin ayni odada sanci cekiyo sonra ilgili ebe bagirir oda 2 yatak 6 doguum tekerlekli sandalyeeee hemen alinirsin dogumhaneye sonrasi senlik🤣
Zehra9616 B-Tugce evet doguma kadar bir kac kadin ayni odada sanci cekiyo sonra ilgili ebe bagirir oda 2 yatak 6 doguum tekerlekli sandalyeeee hemen alinirsin dogumhaneye sonrasi senlik🤣
B-Tugce Zeynepdogan çam ve sakurada mı yapcaksınız ne kadar kaldı ? Ben şimdi 14 haftalığım bundan sonra gidersem kabul ederler dimii bilginiz var mıı ? Bize 40 dakikaymış hastanee bahçelievler de oturuyorum ben. Evet ya bi video izledim doktor diyor ki suyunuz gelince sakin olun duş alın sakin sakin geli diyor kimi de hemen gelin diyor. Ne kadar çok bilgi var şimdi ama hangisine inanalım bilemiyorum 😅
Betl B-Tugce Balıkesir Bandırma ilçe devlet hastanesinde 3 sene önce doğum yaptım sancı çektiğim doğum yaptığım WC banyo olan oda bana aitti doğumdan sonra kaldığım odada 2 kişi idik odada yine banyo WC vardı… Gayet temizdi hijyenikti davranışlar da gayet tatlı iyi insanlardi 10 saat baya ağrı yuzunden çektirdim bile insanlara
Zeynepdogan B-Tugce ben suan 35 haftaligim 33 haftaya kadar ozele gittim iki seferdir cam sakuraya gidiyorum dogumuda orda yapicagim insallah senide kabul ederler canim nie etmesinler ama egerki sende kontrollere ozele gidip dogum icin oraya giderim diosan en azindan bi kere gidip muayne olki orda kaydin olsun bilgilerin falan dogumda onlarla ugrasma
Betl B-Tugce Valla bilmiyorum 3 senede ebeler değişti mi ama inşallah doktorum nazlı hanım da olur doğumda o zaman muhteşem olucak :)
B-Tugce Zeynepdogan doktorunla tanıştın yani memnun kaldın mıı ? Tabi tabi ben giderim bundan sonra zaten ikili testten sonra bana 3 lü 4 lü gerek yok dediler şimdi detaylıya kadar herhalde gitmicem hiç. Tam bilmiyorum işte 20 sindeki randevumde söylerler sanırım 😁🐥
Zeynepdogan B-Tugce doktorum sadece bi kisi olmuyo canim kim denk gelirse ama cok tatlilar valla bi erkege bi bayana gittim ikiside cok hos tatli karsiladi
B-Tugce Yoncca ay ne güzell bende çok istiyorum aralarında yaş olmasın diye ama yataktan kalkamadım bebek olursa birde hamilelikte nasıl ona bakarım dye endişeleniyorum .
Yenibirannee B-Tugce bende oyle dusunuyodum ama istanbulda özel hastaneye gidiyorum basindan beri. Doktorum resmen hep tahlillerimi aile hekiminde yaptiriyor ve gereksiz ilac bile vermiyor yarin dogumum var hastaneye extra verdigim tek ucret dun kovid testi yapildi oda doktorum hastane simdi ariza cikarmasin o yuzden burda yap baska yaptigin yeri istemeyebilir dedi yarinda doguma gircem kismetse 🥰 devlette yapıp cok memnun kalanda var cevremde amcamin hanimi bakirkoy de yaptı ayriydi odasi da
B-Tugce Yenibirannee yaa çok teşekkür ederimm. Bişey sorucam covid testi şartmı doğuma girerken kesin hep yapıyorlar mııı😅
B-Tugce Yenibirannee bişey sorcaam yarın doğuma mı girceksin. Napıyoon burdaa ağrın falan yokmuu 😁🐥💐 ayy allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi geçer doğumun canım benim. İnşallah hiç canın acımaz sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağınaa
meleklerimveben Ben de ilk doğumumu özelde yaptım ama bu defa çapada takip ediliyorum doğumu da orda düşünüyorum, eşim capada doktor bu yüzden sorun yaşamam diye düşünüyorum 🤲🏻🤲🏻
Yoncca B-Tugce ilk çocuk acemilik ama ikide 3 de öyle olmuyor suan dogurayimda her türlü bakarım derdindeyim Allah yardım ediyor B-Tugce 😊
Nebos B-Tugce evet geçen hafta erken doğum riski sebebi ile doğumhane ve kadın doğum servisini tecrübe ettim