balimm04 Ankara Şehir Hastanesinin de bu sabah 11′de doğumum gerçekleşti 39+4 hafta 4 kilo 80 gram doğdu oğlum ama solunum sıkıntısı yüzünden yeni doğan ünitesine alındı emziremedim bile 😢 bekliyorum dua edin ne olur arkadaşlar
Leylaaa38 balimm04 allah ACİL şifalar versin inşallah🥺🙏🏼 Bu arada 4kg doğdu dedin.. çok ağrın veya yırtığın oldu mu acaba?
balimm04 Ysmmmnn sağolun evet normal doğum yaptım darısı sizlere olsun inşaallah kolay ve hızlı doğumlar nasip etsin Rabbim
balimm04 Leylaaa38 çok sağolun bebeğim iyi şu an yanımda çok şükür atlattık sabah 8′de suyum geldi ve sancım başladı 9buçukta hastanedeydim sancım sıklaştı ve 5 cm açılmam vardı saat 11′de doğum yaptım herşey bir an da oldu bitti gece de rahat uyudum hiç ağrı sızı hissetmedim 4 kilo olmasına rağmen sadece iki dikişim var ve şu an çok iyiyim çok rahat oturabiliyorum
balimm04 Happy_27 teşekkür ederim evet normal ve hızlı bir doğum oldu sabah süprizi oldu bir anda çok hızlı gelişti herşey doktorlarda şaşırdı
balimm04 Happy_27 sadece iki dikişim var ve çok rahat hareket edebiliyorum rahat oturabiliyorum gayet iyiyim
Baharcilek balimm04 hiç boşa üzülme benimde öyle oldu sabah sekizde doğum yapmıştım akşam gece 12 de getirdiler yavrumu sen bu arada dinlen toparlan gelince uyutmaz seni cüce 🤣
Melikeelanur balimm04 sağlıkla büyüsün canım 🥰 inşallah en yakın zamanda alırsın kucağına üzülme sakın. Bende oraya gidiyorum 38+2 yım kendi sancinla mi gittin bide yanında biri kaldı mı doğumda
balimm04 Melikeelanur evet suyum geldikçe kendi sancımda geldi yanımda kimse kalmadı yalnızım ama refakatçı alıyorlar
Melikeelanur balimm04 normal doğumda almiyolar diyolardi da ondan merak ettim canım sağlıkla büyüsün ❤️