Bademcim Kızlar 3 sene oldu ama sezaryen izim hala bugün ameliyat olmuşum gibi hiçbir şekilde geçme yok ve aşırı büyük kesmişler neden böyle anlam veremedim. Arkadaşlarıma bakıyorum anlamıyorum nereden kesildiğini benimki bariz ortada çok kötü bir görüntü. fotoğraf yükleyeceğim birazdan. https://www.hizliresim.com/qmp6x5s
Nurhanimm Bademcim benimde oyle doktor dedi ki bazilarinda oyle kaliyo nadiren. Maalesef benimde mosmor
yuvamerve17 bebisim-_00 herkesim aynı olmuyor merak etmeyin doktordan doktora vs de değişen bişey içinizi ferah tutun. Benim de 6 gün sonra sezeryanım var iyi düşünün iyi olsun 🤲🏻😍
Elfvli bebisim-_00 doğumdan sonra bepanthol anti scar jel kullanın. Ben 3 ay boyunca kullandım. Doktorumun tavsiyesi . Belli belirsiz suan izim. 1 yıl geçti üzerinden
Bademcim Bsrakya geçeceğini sanmıyorum ben zaten ya 3 senedir geçmemiş. Çok kötü bir görüntü hiç görmek istemiyorum
herhangibirkullanici Bu nee?? İnanamadım görünce, estetik dikiş değil miydi sizinki? Benimki asla böyle değil hemen kayboldu bembeyaz incecik bir çizgi olarak kaldı belli bile olmuyor 10 cm genişliğinde
Bademcim herhangibirkullanici hem de çok çok iyi bir hastanede doğum yaptım ben anlamadım ya aralıkta 3 sene olacak tam. Benden sonra olan arkadaslarımda hiç iz bile yok ve kücück kesmisler onları
herhangibirkullanici Dermatoloğa görünün mutlaka henüz tazeyken izlerin geçmesine yardımcı olurlar belki. Kantaron yağı da kullanabilirsiniz
herhangibirkullanici Bademcim şaka gibi gerçekten yanık gibi duruyor sanki🥺🥺 Sezaryen sonrası hiç enfeksiyon kapma durumunuz vs olmuş muydu
Bademcim esmerbomba estetik yav eşim ameliyata girmeden sordu bir de doktora estetik dikiş olacak değil mi diye
Bademcim esmerbomba özel diyorum ya cok iyi bir hastanede ismi duyulmuş sadece kendi doktorum değil de nöbetçi doktor yapmıştı. Ama o doktoru sorduk cok iyi bir doktor dediler bilemiyorum doktordan kaynaklı da olmayabilir😫
elfmoom Bademcim bu çok kötü bir durum, estetik olmasa dahi 3 yıl sonra böyle durmaması lazım. bunlar nasıl doktor yazıklar olsun, iyi bir doktora gidin yapılabilenecek en iyi tedaviyi uygularlar.
Bademcim elfmoom estetik ama dediğiniz gibi olmasa dahi böyle kalmaması gerek yani çevremdekilerden biliyorum görmesem böyle kalacağını düşünürüm. Şu an yine gebeyim başka bir hastaneye baska bir doktora gidiyorum doktorum düzeltmeye calısırım dedi ama ben inanmıyorum ya nasıl düzelcek bu kocaman belime kadar kesilmiş
YrtswnArkn Bademcim AA neden öyle kesmişler cidden bı de yapıştırma değilde dikiş mi atıldı sizde dışına bende yaptirali 4 yıl oldu ama o zamanlar da da böyle olmamıştı şimdi beyaz bı iz
Ayyysssee Bademcim doktorla vs alakası yok canım vucud yapıyor bunu ben sonra plastik cerrahına gitmiştim o söyledi banada keloid dedi kimi vucud yapıyomuş ben ilk dogumu devlette oldum doğumu iple dikmişlerdi bence vücudla alakalı
YrtswnArkn Bademcim dışında dikiş yok alt üst deriyi yapistiriyorlar benimki o şekilde [url=https://www.hizliresim.com/p9s948h][img]https://i.hizliresim.com/p9s948h.jpg[/img][/url]