Gzmkk Bebeğim için dolap şifon yer falan almak istiyorum ikeadan alıp memnun kalan yada kalmayan var mı ? Alanlar resim paylaşa bilir fikir olur hepimize 🤗
Ada92 Gzmkk ben 6 lı şifonyer aldım yani görsel olarak güzel ama çekmece raylı falan değil 699 almıştım 6 şifonyer dediğinizde çıkıyor
Lulemom Gzmkk ben bi dolap aldım. Kalitesi falan güzel memnunum. Ama her şeyini ayrı ayrı almak saçma. Mağazadan aldım ben. Kulbu var normalde. Ama o ayrı satılıyo dediler. Ayrı olarak aldım. Bide ayak almamız lazımmış ama bilmediğimiz için uğraşmakta istemedim. ayaksız idare ediyoruz şuan. Neyse Kurulumunu biz yaparız dedik. Özellikle de sordum kulp yerleri delik geliyo dimi diye. Evet dediler. Deliksiz geldi. Sonra aradım. Kurulumu biz yaparsak deliyoruz siz yapacağınız için siz deleceksiniz dediler. Yani tamam mobilyalar güzel ama bu tarz şeyleri hoş değil. Yana yana matkap aradık bide.
Efuli61 İkea Hemnes 8çekmeceli şifonyer aldım baya geniş bebek için yeterli oluyor..kalitesi de güzel sağlam
merakliblog Efuli61 ben de dolap yerine bunu almak istiyorum. İkiz bebeklerim olacak sizce yeterli olur mu?
Gzmkk Lulemom neden böyle bişey oldu ki herşeyi içinde olması lazım değil mi alırken iyice dikkat etmem lazım o zaman
gunesveguney Daniay çok güzel duruyor 😍 ne kadara aldınız bende 8 çekmeceli alıp kıyafet dolabı almasam mı yoksa böyle alıp birde kıyafet dolabı mı alsam çok kararsızım
Adaaa16 @Daniay içinin fotoğrafını da atabilir misiniz ya da kodu ismi falan verirseniz internetten bakayım😊
Daniay Adaaa16 Hemen çekip atıyorum ikea hemnes serisi olarak geçiyor içini siz istediğiniz gibi de tasarlayabiliyorsunuz mağaza da ben pek birşey eklettirmedim sadece askıya asılacak kıyafetler için tercih ettim çok büyük olmasına gerek yoktu şifonyer de olunca öyle düşündüm ama ilerde de ekleyebiliriz nasıl olsa 🌸
Daniay Adaaa16 Linki ekledim 🌸 https://www.ikea.com/de/de/p/hemnes-kleiderschrank-mit-2-schiebetueren-weiss-gebeizt-50251270/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping_feed&utm_content=free_google_shopping_clicks_Bedroomfurniture&gclid=EAIaIQobChMImtn70eu38gIVTON3Ch3boQqlEAQYASABEgK35PD_BwE&gclsrc=aw.ds
gunesveguney merakliblog bende merak ediyorum tek böyle alıp kıyafet dolabı almasam diyorum ama yeterli olur mu acaba
Daniay gunesveguney teşekkür ederim 🥰Ben Almanya’dayım canım ama Tr ile fiyatlar aynı zaten bu şifonyer 130 € baya geniş benim çok işime yaradı ayrıca dolap daha iyi oldu askıya asılacak kıyafetler gömlekler ceketleri için bi dolap şart 🌸
merakliblog gunesveguney yenidoğan bebeğin asılacak birşeyi olmuyor ya bence dolap ilk etapta gereksiz gibi ya da full raflı dolap alınacak. Bunu kaç yaşa kadar kullanırım bilsem ona göre alsam
gunesveguney Daniay güle güle kullanın inşallah 😍 benimde evim küçük dolap toparlar hem asılacaklar asılır doğru diyorsunuz 😍
Pastaneusuluislakkek Gzmkk ben ikea brimnes serisi 3 kapılı dolap+ 3 çekmeceli şifonyer+ komidin+ sniglar alt değiştirme masası aldım. Henüz kurmadık ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Çok sade ve şık geldi bana çok pahalı da değildi
Gzmkk https://imgyukle.com/i/pUQg8 Bende bunu beğendim ama kafam karıştı kızlar parçaları ayriyetten alırsak zor olur hepsi içinde olduğunu nasıl anlıcam peki
cokbilmis Gzmkk ben geçen hafta bundan aldım. Çok memnun kaldım. Ama kesinlikle bilen birinin kurması lazım. Yani şansa bırakmayın. Kaliteli ürünler alın ama kurulumları biraz karışık. ayrıca tüm delikleri mevcut ve en ufak parçası bile içinde.