Dilekcnkn mercanmeb Valla nefes alamıyorum oğlum sürekli toplanıyor ve karnım böyle taş gibi oluyor 2 gündür öyle bir tekme atıyor ki rahime acayip yanıyor şu anlık bunlar boğazımda birşey var gibi kesinlikle sıkışıyorum yani 🤷♀️🤷♀️
mercanmeb Dilekcnkn boğazda yumru var devamlı su içme isteği oluyor mu benim öyle 😏 birde bebeğim çok baskı yapıyor aşağıya. Şuan bel ve kasık ağrım var
0267 Dilekcnkn merhaba bende oğlumla 31+4 olduk. Acaba kilosu nasıl bebeğinizin öğrendiniz mi ? Kaç kilo
Dilekcnkn 0267 Yarın gidicem canım en son 27 haftalıkken gittim 950 gramdı aslında 29′da da gittim devlete mecburiyetten ama doktor tabikide söylemedi 1 aydır görmüyorum oğlumu valla 🤦♀️🤦♀️
Melikeek Liyaaaaam Ben ilk gebeliğim de de cok belirti yaşamamıstım bunda da coğu seyler aynı sayılır kasık agrısı ve göğüslerde hassasiyet var. Sadece bazen kendı yaptıgım yemegı yıyesım gelmıyor mıdem bulanacak gıbı oluyor 😅
SaniyeGoseli metehaninannesiii Biz de gideceğiz yarın 2. Kız evladım olacak inşAllah 23+2 günlüğüz ☺️
metehaninannesiii elftrndmrci doktorun yanına girmeden 5 dk once çikolata ye ve meyve suyu ic hastaneye giderken karnin tok olsun muayene girmeden once mutlaka lavaboya gor mesanen bos olsun birde hastaneye gidince oturma yani yuru hareket et o zaman uyumuyorlar