Mom696 metehaninannesiii ayy canım benim amin inşallah sende biran önce al kucağına metoşunu biraz yaramaz oluyor metehanlar haberin olsun😅😅🥰🥰
metehaninannesiii Mom696 hahahhahahaha ay canim benim herkes boyle dedi akrabamizin oglunun da adi metehan cok yaramaz cok inat oluyor dediler 😂😂😂
metehaninannesiii Leylaakcay bana da oyle demislerdi canim sonra 2 haftaya düşürülüyor sonra 1 hafta biz yarından itibaren 1 haftaya dusuruluruz büyük ihtimalle 💙
MercimekveAnnesi16 metehaninannesiii yarın değil de perşembe günü gidicem inşallah 1.5 aydır görmüyorum kızçemi özledim çok 💜🥰 29+2
Dilekcnkn mercanmeb Valla nefes alamıyorum oğlum sürekli toplanıyor ve karnım böyle taş gibi oluyor 2 gündür öyle bir tekme atıyor ki rahime acayip yanıyor şu anlık bunlar boğazımda birşey var gibi kesinlikle sıkışıyorum yani 🤷♀️🤷♀️
Melikeek Liyaaaaam Ben ilk gebeliğim de de cok belirti yaşamamıstım bunda da coğu seyler aynı sayılır kasık agrısı ve göğüslerde hassasiyet var. Sadece bazen kendı yaptıgım yemegı yıyesım gelmıyor mıdem bulanacak gıbı oluyor 😅