annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz amh bandırmadım doktor bakmadı daha doğrusu onun dışında diğer degerlerim güzel aslında bu kist dışında başka herhangi bir olumsuzluk yok doktorum hormonların pcos gibi değil gayet iyi dedi dün benim de yaş faktörü var ama 1 ay kaybedicem fazla değil o yüzden denemek istedim 29 yaşına giricem 1.5 ay sonra
Kurbagaopenkiz annesinin_beybisi amh bakmadan nasil asilama tup bebege baslanir anlamadim amh ve fsh degeri cok onemli hatta ilac dozu bile fsh a gore ayarlaniyor bakmadigina emin misiniz? Ben 36 yim 29 cok normal bi yas yumurta rezervinizi bilmiyorsunuz anladigim kadariyla
annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz evet eminim e nabizdan baktım amh değil de başka birseu yazıyorsa bilemem ama sanmıyorum bildiğim tahliller çünkü tüp bebek için başka doktora gidicem o bakar zaten ama aşılama icin bu doktorum bakmadı fsh baktı zaten. bence 29 normal değil 4 senelik evliyim yeni evli olsam hadi belki derdim de
annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz ben aslında özellikle söyledim doktora gebeliğe engel ne varsa hepsinin tahlili yapılsın dedim ama amh yapmamis çarşamba günü tekrar çağırdı o zaman da bir iki tahlil yapicam aşılamadan önce dedi ama onların icnde amh var mı bilmiyroum
Svr2021 annesinin_beybisi Bende laparoskopi yaptırmıştım ve sol tüpüm alındı. Bazı doktorlar yumurta rezervini azalttığı için önermiyor. Ama direk tüp bebek düşünüyorsan eğer doktor tavsiye edebilirim. Çikolata kistiyle tüp bebek hamileliği sağladım, önce Rabbimin izni sonra doktorum sağolsun
Kurbagaopenkiz annesinin_beybisi iste o hormonun artmasi yumurta kalite ve rezervinin dususunu gosteriyor sınır 10.. 10 ve uzerinde tehlike canlari calio demektir her ay degisiyor maalesef benim 22 olmustu dusunun sizin durumunuz iyi sukur rahim filmi de temiz cikmis olmasina engel hic bir sey yok
annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz engel birşey var demek ki 4 senedir bekliuroim az zaman değil elimi çabuk tutmam lazım tüp bebek için
annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz senin baya yüksekmiş peki ne diyorlar tüp bebek olur muymuş bu değerle
Bfduam Baharinci Geçmiş olsun,ne güzel şifa bulmuşsun, kist oluyor inş hepimize de iyi gelir. Canım kist varken adette siyah,koyu, bazen pıhtılı mı geliyor? Kistin olduğundan bilirsin. Bende bazı aylar öyle oluyorsa.
Baharinci Bfduam ben kistim olduğunu çok sancılı bir adet geçirdiğimde, adetten önce ve sonra devam eden sancım olduğunda, belli belirsiz iştah düzenim bozulduğunda anlıyordum bide en önemlisi o aylarda çok ağrı kesiciler ilaçlar içtiysem muhakkak kist oluşurdu
Kurbagaopenkiz annesinin_beybisi evet oluyor senin durumun cok cok iyi hatta benim yumurtam bu degerle sadece 3 tane cikti normalde 20 ye yakin yumurta toplanio o 3 yumurtadan 2 si bostu tek 1 tane embriyo ile hamile kaldim sukur 😊darisi basina olsun ins
annesinin_beybisi Kurbagaopenkiz çok sevindim senin adına inşallah benim de olur ya eğer tüp bebek tutarsa 1 sene sonra yeniden yaptırırım tüp bebek peki birşey sormak istiyorum hani embriyolari donduruyorlarmis ya başka zaman isteyince tekrar tüp bebek yaptırmak için peki bu nasıl oluyor bunu isteğe bağlı mi donduruyorlar ve ekstra ne kadar ücret istiyorlar
Kurbagaopenkiz annesinin_beybisi simdi diyelim ki senden 10 yumurta toplandi esinin spermiyle birlestiriyorlar dollenen 6 yumurtan oldu yani 6 embriyo olustu 1 i yada istege bagli 2 transfer yapilio kalan embriyolar donduruluyor olumsuz birsey olur tutmazsa tekrar igne kullanmadan, yumurta toplama yapilmadan embriyo transferi yapilio izmirde yillik embriyo dondurma ucreti 1250-1500 arasi degisiyordu ama dedigim gibi benim 1 embriyom olustu donduramadik Isterseniz 2 yil sonra tekrar dondurulmus transfer yaptirabilirsiniz
DNZMHMHT annesinin_beybisi yani ben bendeki kistin ölçüsünü bilmiyorum acikcasi bekarligimdan veri bende polikist over teshisi kondu. Adet olamiyor zaten insan bu kistlerle duzensiz oluyordum evlendim de devam etti 2 yil boyunca bir suru doktora gittim tedavilet oldum. Kimse ameliyattan bahsetmedi. En son iste tercih ettigim doktor a rahim filmi cektirmek istiyorum onceki doktorlsr oncerdi diye gittim doktor gerek yok ozel bi ilac vericem yumurtalig8n calissin diye deei verdigi ilavi 2 ay kullandin Allah in da izniyle 2. Ayda pozitifi gorduk. Simsi 39 haftwlik hamileyim. Ama tabi ben bir sürü kurde denedim bu arada yani bitki caylari sogan kurleri falan
annesinin_beybisi DNZMHMHT nasil bir ilaç verdi ? benim reglimde bir sıkıntı yok 28 günde düzenli adet görüyorum yumurtlama çatlama oluyor
DNZMHMHT annesinin_beybisi yok iste bende catlatma da olmuyordu tembellik vardi yumurtaligim da hatta bu doktorum demiwti ki kist cesitlerinden en zoru polikist overdir. Çünkü kucuk kucuk ve cokkturlar tup bebek yapana sadece faydasi vardır onun disinda buyuk tesavi ister demisti. Letu diye bi ilacti
annesinin_beybisi DNZMHMHT aslında senin işin daha kolaymış yumurta çatlama olmayanlar ilaçla hemen hamile kalıyor ama bende zaten bunlar olduğu için ilaçlar ise yaramiyor döllenmede bir sıkıntı var sanırm bu ay aşılama yaptırıcaz olmazsa tüp bebek ben tüp bebekle hamile kalacağımı düşünüyorum aşılamayı da sadece doktorum tavsiye ettiği icin deneyeceğim hani en azından o ihtimal aklımda kalmasin çünkü aşılama hem süreç hem maddi olarak daha az bir kayıp
DNZMHMHT annesinin_beybisi insallah rabbimden taraf bi mucize olur da hicbirine gerek kalmadan o guzel haberi alirsin canim🤲🏻 ven hic beklemedigim bi anda aldim yani yine gidip negatifi gorucem dedim doktoe var deyin e oyle bi oturup aglamisim ki doktoe geldi kolonya falan surdu ellerime seninde oyle guzel suprizler olur insallah😊