BabyYoda Merhaba sezaryenden sonra eve dönerken ne giydiniz ? Ne giysek daha rahat olur hem arabada emzirme açısından hem de dikişler açısından
AylinCk BabyYoda canm ilk doğumda pijamalarımla çıkmıştım o an kıyafeti düşünmemiştim Perşembe ikinci doğumum var elbise alacam yanıma ama yine pijamayla çıkabilirim 😂😂😂
BabyYoda AylinCk ben de pijama düşünüyorum aslında önden düğmeli ama lastiği dikişe denk geliyor mu 🙄
AylinCk BabyYoda yok canım korkma yüksek bel al rahatsız etmez ince terletmeyecek bi kumaş doğum ne zaman gerçi senin bilmiyorum ama rahat edersin
Beyzan BabyYoda sezaryen dikisi kilit dikişinin bile altında öyle anlatayım pijamanin ya da başka kiyafetin dikişi yukarda kalıyor
ikikuzuannesi_18-21_ Pijamayla çıkmıştım hayta üstünde de kırmızı polar almıştım uzun öylece çıkmıştım 😅
Mom696 Seda_nrr 🤣kız apar topar ciktm evden suyum geldi diye ne giydimide bilmiyorum çıkarken bilincim yerindeydi ama 🤣🤣
Saripapatyam1 BabyYoda pijamayla çıkmıştım ama tavsiyem yanına küçük bi yastık al araba haraket ettikçe dikişlerin çok.aciyor hafif dikislerne destek verirsen yastıkla acimiyor
Kararsizinsan Saripapatyam1 yani yastigi karnina bastirmak mi? Nasil dikislere destek vericez onu anlayamadim?
Merinosunannesii BabyYoda giderken giydiklerimi çıkarken giydim evim hastaneye 5dk arabayla eşim olur deseydi direk gecelikle çıkardım o ayrı
Bebegimlebihayat Hamile taytı ve bluz giysek tunik yeterli bence çünkü karnımız hala oluyor dikişlere baskınyapmasın diye en rahatı bu olcağını düşünüyorum
ideemirel Bebegimlebihayat Tayt çok zor olur bacağını kaldırmaya halin olmaz ilk günler pijama en rahatı