Duru-Deniz Hanımlar merhaba 8. Haftadayım ve artık bulantı kusmalarıma dayanamıyorum yardım edin nolur sizler nasıl başa çıktınız
Clementinee Duru-Deniz canım benm 12. Haftamda baya hafifledi inşallah seninde öyle olur. Az daha sabır🤍
tandirella001 Duru-Deniz ben tuzlu leblebi ve çubuk kraker yiyordum midem bulandıkca su içiyordum pencereye çıkıp nefes alıyordum derin derin. Salatalık tuzlayıp yiyordum. Bir de bir parça ekmek ağzıma atıyorduum
Duru-Deniz Bebegimgeliyo doktoruma mesaj attım bakalım o ne önerecek prillam dan fayda gördün sanırım ☹️
Duru-Deniz asyaebrar bu durum psikolojimi bozdu sanırım artık hiçbir şey yiyemiyorum dolayısıyla hiç enerjim kalmadı
aslns33 Ben başa çıkamamıştım, kendi evimde mutfağa bile giremiyodum kokuyo diye. 13. Haftadan sonra daha da azalıyor genellikle bulantılar çok şükür. Ama rahatlamak adına, limonlu su ve sodaya limon sıkıp deneyebilirsin. Birazcik iyi gelmişti
Bebegimgeliyo Duru-Deniz kesinlikle hayat kurtarıcı kullanmaya başlayınca iştahımda acıldı çok rahatladım
Mevludedamgaci Duru-Deniz merhaba bende 8. Haftamdayım sadece sabahları yoğun bir şekilde bulantim oluyor limon yemeyi deneyebilirsin yiyemiyorsan koklamak bile rahatlatıyor 😏
Nihal42- Duru-Deniz 35 haftalığım prilam kullanıyorum ama yine de bulanıyor ben kurtulamadım inşallah kurtulursun
Duru-Deniz Nihal42- inşallah sen de kurtulursun canım ama 35 hafta olmuş nasıl dayandın hayret ediyorum nasıl yemek yiyebiliyorsun
Nihal42- Duru-Deniz yemek yemek işkence gibi ama zorla yiyorum bebek için. Ama yediğim anda fenalaşıyorum. Kusmamak için dayanmaya çalışıyorum vs vs. Az kaldı diyip kendimi teselli ediyorum napim
Duru-Deniz Nihal42- Nihal42- Allahım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini sağ salim
Duru-Deniz Bebegimgeliyo şimdi doktorumla görüştüm o da prilam önerdi inşallah sen de vediği sonucu ben de de verir ☹️
Bebegimgeliyo Duru-Deniz inşallah verir sağlık ocağında yazdırırsan 13-20 tl arası direkt eczaneden alırsan 68 tl falan geçmiş olsun